tiistai 6. toukokuuta 2014

Vielä kerran ennen Cosvisionia

Cosvision on ihan kohta ja ensimmäinen cossini sinne valmistui jo sunnuntaina. Kyseessä on lauantain mysteericosplay. Tavallaan oon ihan hurjan innoissani ja samaan aikaan se jännittää ihan kamalasti. Koska pukua ei ole vielä arvattu ja koska tapahtuma on ihan kohta, tässä taas muutama vihje!

Ensin vielä ne aikaisemmat vihjeet...
 
..ja sitten ne uudet!
 
Jokohan joku arvaisi? Sovitin puvun päälle kokonaisuudessaan tänään, ja huomasin vielä pieniä korjailun tarpeita toisessa hanskassa ja hatussa. Huomasin myös, että en voi nostaa käsiäni kovinkaan paljoa ylöspäin koska syyt. Oli kyllä hyvä, että oikeasti kokeilin puvun päälle, koska muuten nuo olisivat luultavasti jääneet huomaamatta.
 
Tarkoitus oli myös BlazBlue ryhmäillä sunnuntaina, mutta kun muut ryhmäläiset ei pysty pukujaan tekemään, en itsekkään aio siitä paineita ottaa. Tällä hetkellä tapahtuu muutenkin kamalasti kaikkea ja päätinkin keskittää huomioni nyt sellaisiin asioihin kuin omien valmistujaisten suunnitteluun, viimeisiin koulutehtäviin ja meidokahvilaan liittyviin asioihin. Noel on kuitenkin jo sen verran hyvässä vaiheessa, että kun tahdon kyseisen neidin sitten tehdä loppuun, saan sen aika pienellä vaivalla tehtyä. Luultavasti teenkin tuon heti Cosvisionin jälkeen valmiiksi ellen sitten hyökkää heti Desun pukujen kimppuun.
 
 
Nyt kuulisinkin mielelläni, että minkä puvun sitten mahdollisesti sunnuntaina päälleni laittaisin. Itse en osaa millään päättää, joten apua voisin ottaa > <
 
 
-Lilian


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti