maanantai 21. huhtikuuta 2014

Cosvision: erilainen koulupuku ja mysteericosplay

Laskeskelin tässä, että Cosvisioniin on alle kolme viikkoa aikaa. Onneksi itsellä on puvut ihan hyvällä mallilla, toivottavasti muillakin on! Itselleni on nyt jo tullut tavaksi tehdä conin kummallekin päivälle oma pukunsa. Cosvisionin sunnuntain puku onkin täällä jo mainittu ja lauantain pukuun on yksi vinkki annettu.

Sunnnuntaina on siis BlazBluen ihania koulutyttöjä. Itse pääsen siis vihdoin tekemään Noel Vermillionin tämänkin version. Itseni lisäksi paikalle olisi tarkoitus tulla myös Tsubaki Yayoi ja Makoto Nanaya myös military academy puvuissa.


Nuo puvuthan on siis tosiaan sotilasakatemian koulupuvut ja nähdään peleissä takaumissa. BlazBluen koulupuvut noudattelee tarkasti NOLin univormuja muodoiltaan ja väreiltään, mikä tuo niihin erilaista näköä normaaliin koulupukuun nähden. Hame Noelille on valmiina ja kengätkin löytyy ennestään. Hame aiheutti tekovaiheessa hiukan ongelmia, kun siitä meinasi tulla liian lyhyt. Paksummalla vyötärökaitaleella siitä sitten onneksi selvisin helposti. Hameesta tulikin oikein kivan näköinen. Paita pitäisi tehdä ja peruukki leikata.

Toisen Cosvisionin pukuni olenkin sitten tavallaan pitänyt salaisuutena yhden ryhmäläisen toiveesta. Oikeastaan sovittiin, että ei kerrota pukuja suoraan, mutta vihjeitä voi tiputella ja jos joku sitten arvaa niin puvun voi paljastaa.

Yhden vinkin oon tosiaan jo antanut täällä blogissa muutamaankin kertaan, mutta koska kukaan ei siitä ole vielä arvannut niin otetaan se vielä uudestaan ja sitten vielä uusia vinkkejä. Jos näistä vaikka olisi jo helpompi arvata.

 
 
Noissa kuvissa jokainen osa on vielä keskeneräinen, nyt ne on jo pidemmälle tehty. Vikassa kuvassa vinkki on siis nuo lasit. Tähän pukuun on myös jo alaosa valmiina. Tätä pukua tehdessäni pääsin tekemään ensimmäistä kertaa kaikkea jännää, mitä en ennen ole tehnyt. Kaikenlaista on kyllä vielä tekemättä, mutta yleisesesti hyvässä vaiheessa kuitenkin jo ollaan.
 
Toivottavasti nähdään Cosvisionissa!
 
-Lilian


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti