torstai 15. toukokuuta 2014

Desudesu!

On pitkään kiinnostanut kokeilla merkinnän kirjoittamista kännykällä, joten päätin nyt vihdoin tehdä sen, kun aihekin on helppo! Eli Desuconin sunnitelmia ja kännykällä merkinnän tekemisen kokeilua luvassa.

Itselläni on Desuconiin suunnitteilla kolme pukua, jokaiselle päivälle yksi. Suhtaudun tuohon lukumäärään kuitenkin asenteella valmistuu jos on valmistuakseen. Kaksi näistä kolmesta suunnitellusta kyllä valmistuu varmasti, mutta kolmas ehkä ison työmääränsä takia. Muutenkin on todella kiireinen kevät edessä, joten katsotaan ja jännätään miten käy.

Mikan Tsumiki

Perjantaille on Super Dangan Ronpa 2 ryhmä johon itse teen Mikan Tsumikin. Tsumikiin on ollut valmiina jo jonkin aikaa essu ja hame, kengät odottaa tullausta ja peruukki on saapunut. Tekemistä on siis paidan ja peruukin muokkauksen verran. Paita on onneksi aika helppo. Hiukan tekemistä lisää se, että ajattelin tehdä siitä sellaisen, että sitä voisi oikeasti käyttää eli laitan kunnon napit ja napinreiät yms. Peruukki on vielä hiukan kysymysmerkki, mutta en usko sen tuottavan mitään isoja ongelmia kunhan vaan päätän mitä sen suhteen teen.

Tsumikin valmis essu ja hame.
 
 
Tharja

 
Lauantaille onkin sitten vihdoin luvassa itse paljon odottamani Fire Emblem Awakening ryhmä. Omaksi harmikseni koko ryhmä ei pääse kuitenkaan Desuconissa osallistumaan, joten sovittiin, että ryhmän toinen tuleminen on sitten Traconissa. Jo ihan siitä lähtien, kun peliin tutustuin on itsellä ollut kaksi hahmoa, jotka oon halunnut tehdä. Täällä blogissa moneen kertaan mainittu Say'ri sai nyt siirtyä sen toisen tieltä, sillä kun aika on vähissä, on helppous valttia. Toinen hahmoista, jotka olen halunnut tehdä eli Tharja on ainakin työmäärältään huomattavasti helpompi. Vaikeimmaksi Tharjassa saattaakin osoittautua musta ohut "puku", joka viitan ja muiden juttujen alla menee. Ensin pari päivää nettiä pengottuani ja sen jälkeen pari päivää kaupungilla juostuani keksin kuitenkin ratkaisun, johon oon tyytyväinen. Tharjaan onkin jo tilattua peruukkia ja viitan vuorikangasta vaille kaikki jo kotona, joten ehkä jo tänään alan tätä tekemään.

Juttuja Tharjaan.
 
Oma pikku Elin berserkerini :3
 

Desuconin kolmas puku ja näistä se, joka jää tekemättä jos aika loppuu on oma Elin berserkerini Tera:Rising nettipelistä. Tähänkin löytyy jo kaikki tarvikkeet ja jos tämä ei nyt valmistu niin sitten johonkin myöhempään coniin. Kaikki muu tässäkin on oikeastaan aika helppoa, mutta armoreita en ole ennen tehnyt, joten niiden miettimisessä ja kokeilussa voi mennä aikaa. Eniten vielä mietityttää nuo takana ja sivuilla roikkuvat asiat, koska niissä on kolmiulotteisia muotoja enemmän. Itselläni tuollaisten asioiden hahmottaminen ei ole kovin vahva, joten sen keksimisen, että miten ne tulisi tehdä voi mennä pari kokeilua jollain muulla materiaalilla.

PS. Kännykkä ei anna lisätä kuvia, joten teksti ulos nyt ja kuvat myöhemmin tänään.
 
PPS. Kuvat lisätty!
 
-Lilian

3 kommenttia:

 1. Heii! Tuota.. eksyin tänne sun blogiin ton Dangan Ronpa -cossin ansiosta ja mua kiinnostais yks juttu tosta SDR2-ryhmästä.. Toivottavasti sua ei haittaa, kun kyselen (mietin pitkään, uskallanko edes :'D), mutta onko se kuinka ennakkoon suunniteltu/suljettu cossiryhmä? Ittelläni kun ois Chiaki Nanami -cossi paria viimeistelyjuttua vaille valmis ja kaveri, jonka kanssa lupasin Desussa oleilla ei tule perjantaina.. Onko se nyt aivan mahdotonta mun yksinäisen ja epätoivoisen Nanami-tyttösen saada itselleni Super High School Level Seuraa :DD Sano vaan suoraan, jos et usko mahdolliseksi, mä vain kyselen uteliaisuudesta, kun tästä sun postauksesta satuin tommosestakin lukemaan n_n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkään ei haittaa, että kysyt! Ryhmää on suunniteltu etukäteen jonkin verran. Ryhmässä kyllä on jo Nanami, joka esimerkiksi kuviin mitä luultavimmin tulee, mutta uskon puhuvani koko ryhmän puolesta, kun sanon, että juttelemaan saa tottakai tulla. Ryhmä ei tosin ole kovin järjestäytynyt, joten en tiedä kuinka paljon oikeasti ollaan porukassa :D Mutta tosiaan itselleni ainakin mielellään saa tulla puhumaan :3

   Poista
  2. Okei, kiitti paljon vastauksesta :DD Luultavasti tuun vielä paikan pällä stalkkaamaan teidän ryhmää ja miettimään kovasti, kuinka uskallan tulla puhumaan tai tökkimään olkapäälle Nanami-kaksoisolentona, mutta toivottavasti saan tungettua pelkuruuteni jonnekin sivummalle :33

   Poista