torstai 6. helmikuuta 2014

Ihan kohta on Frosti!

O'ou enää viikko ja sitten on Desucon Frostbite! Huomiseen on muuten aikaa tilata lippu vielä edullisemmin, oveltahan ne on sitten hiukan hintavampia, joten ei muuta kuin nyt nopeasti vielä tilaamaan täältä http://desucon.fi/kauppa/.  Ja sitten ei muuta kun Frostin cosseihin.

Perjantaina, uuden Chuunibyou demo Koi ga Shitai!n kauden innostamana, laitan Kuminin uudestaan. Muitakin chuuneja on tulossa, joten taas ryhmäillään ihanien tytyjen voimin.

 
 Niin ihana Kumin
 

 Tahtoisin tehdä myös tämän Kuminin taikatyttöasun
 
Lauantaille onkin sitten uusi cossi luvassa. Olin ihan luvannut itselleni, että en osta uusia pelejä ennen kuin aikaisemmin ostetut on pelattu, mutta eihän siitä tullut mitään ja menin sit ostamaan itselleni Dragon's Crownin. Ja tykästyin Sorceress hahmoon. Sen eleet ja äänet ja kaikki on vaan ihan parhaita. Lauantai oli jostain syystä Frostiin vielä vailla cossia, joten päätin sitten tehdä Sorceressin siihen.

Puku on kenkien maalausta vaille valmis. Hattuna käytin Yamuraihan hattua, johon lisäsin vaan tuon sinisen nauhan. Kätevää, kun ei tarvinnut kokonaan uutta tehdä, noi noidan hatut vie nimittäin tosi paljon tilaa. Staffia en tee Frostiin, mutta ehkä sitten myöhemmin.

 
Hameeseen tein ulkosaumat taittamalla ne kahdesti, jotta kulkiessa, kun hame liikkuu, näkyvä sauma olisi siisti. Sisäsaumaan, eli siihen joka yhdistää hameen kaksi kappaletta yhteen, tein palkosauman. Hameen sisällä (kuva1) se siis näyttää tuollaiselta pieneltä taitteelta ja sulkee sisäänsä leikatun kankaan ja mm. estää sitä purkautumasta. Myös tuo sauma saattaa välillä näkyä, joten en myöskään halunnut saumuroida sitä, sillä saumurin sauma olisi ollut näkyvämpi.  Päälle päin (kuva2) sauma näyttää ihan tavalliselta saumalta.
 Sorceressin yläosan tein yhdistämällä valkoiset rintsikat, joihin ompelin kahta eri pitsiä päälle ja tekonahasta tehdyn ''toppiosan'', johon ompelin valkoiset raidat ompelemalla ompelukoneella kolmesti päällekkäin. Aluksi mietin kapeaa satiininauhaa raitojen tekemiseen, mutta toi mitä käytin oli kyllä ehdottomasti parempi tapa. Tuli semmonen kiva liituraita tyyppinen näkö siihen. Irralliset hihaosat tein samalla tavalla kuin ''toppiosan'' ja ompelin sitä samaa pitsiä yläreunaan mitä on myös rintsikoiden yläosassa.

 
 
 
Lauantaina illalla oonkin sitten taas meidokahvilassa palvelemassa asiakkaita. Tällä kertaa taas kissameidona, jeij! Käykääs muuten katsastamassa meidoprofiilit Desun sivuilta ja valkkailkaa oma lemppari jo etukäteen :3 http://desucon.fi/frostbite/cafe-ichigo
 
Miau~ Profiilikuvani
 
 
Sunnuntaille on vihdoin ihana Rom ja Ram Hyperdimension Neptunia Mk-2 sta. Tätä on odotettu! Ensin kesti pitkään löytää joku tekemään nämä kanssani ja sitten sovittiin ne coniin, johon oli ihan älyttömästi aikaa. Mutta nyt ne vihdoin pitäisi tulla. Täytyy kyllä sanoa, että jännittää, koska eka bodysuit mulle. Eihän tuo ihan perinteinen bodysuit ole, mutta silti. Iih, jänskättää!  
 
 
 
Frostin jälkeisiäkin juttuja on jo aloiteltu. Tampere Kupliiseen on luvassa ainakin ihania Upotte! tyttöjä. Sako oli oma valintani Upotte! sta. Erikoinen hahmo näin kauniisti sanottuna, mutta ehkä just siks valinta osuikin siihen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Galil, mutta se oli jo varattu, joten Sako it is. Ja saan taas uudet kivat korvat, tällä kertaa pitkät haltian korvat.
 
 


Ilme kyllä vähän muistuttaa mua, kun mietin esim. samuraimiehiä :D
 
Sakoon tehtynä on hame. Hame oli helppo tehdä, koska vekkihameita on tullut tehtyä aika monta. Yleensä ne on kyllä vain puolet tuon pituudesta... Käyttelin tähän hameeseen joululahjaksi saamaani saumuria ja vitsit kun tykkään kyllä siitä jäljestä mitä sillä saa. Ei tarvi miettiä kankaan purkautumista ollenkaan. Kengätkin löytyy, kun Sakollakin on maiharit niin käytän samoja maihareita mitkä Hajimeen ostin.
 
 

 
 Sakon hame
 
 
Myös Cosvisioniin on suunnitelmia. Sinnekin kannattaa muuten ostaa lippu, koska kaikkea hienoa on sielläkin luvassa! Cossikunniavieraita ja aikas hieno paikka. Arvaiskos joku mille hahmolle alla olevan kuvan osa tulee?
 

Mikäköhän tää voisi olla ja kenelle?
 
 
 
Tulipahan taas kirjoiteltua. Frostin jälkeen sitten taas cossikuvien ja muiden kanssa.
 
 
-Lilian 

 

 


 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti