keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Desusta toipuessa

Niin, samalla kun toivun Desusta, koitan sisäistää sitä kaikkea mahtavuutta mitä viime viikonloppuna tapahtui ja odotan kuvia osasta asuista, voisin kirjoittaa hiukan tulevista puvuista. Paljon on ainakin suunnitelmia, katsotaan mitkä näistä sitten toteutuu ja mitkä ei. Hirveät cossi-innostukset conin jäljiltä jäi ja vaikka kai tää kannattais käyttää niiden cossien tekemiseen, niin en kyllä jaksa siivota huonetta, jotta niin voisin tehdä, joten kirjoitan sitten cosseista.

Seuraavanahan on vuorossa Tampere Kuplii. Kupliissa ajattelin käyttää Frostissa lauantaina nähdyn Sorceressin Dragon's Crown pelistä. Tahdon tehdä Sorsalle propiksi yhden staffeista ja hiukan parannella pukua. Toinen Kupliin puku tulee olemaan Upotte!n Sako, jolle on jo hame valmiina, paitaan on kankaat, sopiva peruukki sattui olemaan laatikossa ja Sakon ihanat pitkät haltiankorvatkin on jo tullattu eli kohta pitäisi päästä niitäkin testailemaan. Oikeastaan odottelin niitä jo tänään, mutta ei ollut vielä tullut. Siistiähän olis, jos sais propinkin, mutta ei taida onnistua tällä kertaa. Ihania asetytyjä tulee kolme muutakin, joten pieni ryhmä on niistä.

Sako eli Rk95
 
 
 
Kupliin jälkeen on Cosvision, jota odotan innolla. Paikka vaikuttaa hienolta ja vieraat mahtavilta ja hei, cosplaycon! Cosvisionin lauantain cossi on semmonen, johon annoin viime postauksessa vinkin, mutta kukaan ei vielä tunnistanut, joten kokeillaan uudestaan samalla kuvalla. Kyseessä on tällä hetkellä pyörivän anime sarjan hahmo jonka nimi on todella lyhyt. Saan tehdä hahmolle taas kivan hatun :3
 

Mikä sarja, mikä hahmo?
 
 
Cosvisionin sunnuntaille toteutan VIHDOINKIN jo monta vuotta suunnitelmissa olleen BlazBluen Noel Vermillionin military academy- koulupuvun. Ihanat kaksoset tekee Makoton ja Tsubakin seuraksi ja nyt puuttuisi vielä Jin. Ne lasit, se kuumuus.. Huh! Noeliin Milla osti kankaat samalla kun osti kaikille meille, jotta puvuista tulisi mahdollisimman samanlaiset. Peruukista en ole vielä varma, kaikki vaaleat peruukkini taitavat olla liian pitkiä enkä tiedä raaskinko leikata yhtään niistä lyhyemmäksi. Onpas kyllä ihanaa tehdä tämäkin puku vihdoin kun sen on niin pitkään halunnut tehdä. 
 
Noel
 
Desuunkin on jo jokainen päivä suunniteltu täyteen vaikka mitä. Perjantaille ilmestyi kai ihan vahingossa ja yhtäkkiä iso Super Dangan Ronpa 2 ryhmä, johon varasin itselleni Mikan Tsumikin. Tuo toinen osa on itsellä vasta aloitettu jokin aika sitten, mutta onneksi vielä on hyvin aikaa. Vaikutti kuitenkin kivalta hahmolta, joten uskalsin varata, vaikka en vielä niin hyvin hahmoa tunnekkaan. Puku on myös kivan simppeli muiden, vaikeampien, suunniteltujen pukujen rinnalle. Lauantaille nimittäin on suunnitteilla saada Say'ri vihdoin tehtyä. Ja taas on tulossa muitakin ihania Fire Emblem: Awakening cossailijoita. Sunnuntaillekin on isotöisempi puku suunniteltu kun tarkoituksena olisi tehdä toinen Tera puku, tällä kertaa luultavasti berserker classilta. Yksi kiva puku on jo löytynyt, mutta katsotaan löytyykö tässä pelatessa joku vieläkin mieluisempi.
 
 Mikan Tsumiki
 
 

Say'ri
 
Elin berserker
 
 
Ja koska suunnitelmat on paras, on myös kesän ulkomaan coniin NärConiin suunniteltu pari cossia ja parille on mahdollisesti vielä tilaa. BlazBlueta on siis myös NärConiin luvassa. Ehkä laitan Noelin perusversion tai ehkä teen jonkun uuden (ehkä Makoton, iiks!). Ruotsin ihanat tytöt saattoi myös juuri sopivaan aikaan sopivassa tilassa puhua joistain Boobies tytöistä ja semmoisten tekemisestä Närconiin ja saatoin luvata liittyä tähän mukaa jollain random Boobies tytöllä. Ideana kai oli, että yksi ruotsalaisista tytöistä siis tekee oikeasti Space Dandyssa näkyvän Honeyn ja muut tekevät sitten ns. omia designeja, joilla on ravintolan univormut päällä.
 
Niin siis tää on nyt se Honey ja tommosesta puvusta olis sit kyse
 
Ehkä nää nyt toistaseks olis tässä :D
 
-Lilian
 
 
Ps. I guess I should make a short summary in english? I wrote about my upcoming cosplayplans which are: Sorceress from Dragon's Crown for Tampere Kuplii (I will do a staff for her) and Sako from Upotte! for Kuplii also, a ''secret'' project which you can try to guess from the second picture in this post and Noel Vermillions military academy- schooluniform for Cosvision, Mikan Tsumiki from Super Dangan Ronpa 2, Say'ri from Fire Emblem: Awakening and maybe Elin berserker for Desucon and some more BlazBlue (maybe Noel or even Makoto) and a random Boobies-  lady (if it wasn't a joke that we Finns could participate in this also) for Närcon. So many plans but hey, plans are the best! 
 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti