maanantai 14. lokakuuta 2013

Seuraavaksi tulossa

Oon luvannut itselleni vaikka kuinka moneen kertaan, että en tee suunnitelmia kovin pitkälle ajalle, mutta kun on ihania tyttöjä ympärillä, jotka ehdottelee ihania ryhmiä niin eihän sitä millään voi sanoa ei. Kun omalta osaltani tämän vuoden conit on ohi, on kaikki suunnitelmat siis ensi vuodelle. Yukiconiin olen sopinut yhden ryhmän ja Desuconiin kaksi. Tampere Kupliiseenkin on ryhmästä ollut puhetta. Nyt siis juttua näistä kaikista.

Tämän vuoden Traconiin oli tarkoitus tehdä Eternal Sonata ryhmä ja tätä varten päätettiin pelata peli läpi uudelleen tyttöjen kanssa. Kokoonnuttiin pariin kertaan Hennalle peli-iltaan, missä tietysti tuli puhetta myös kaikkien cossiunelmista. Henna taisi ensimmäisen peli-illan aikana olla tekemässä Desuconiin Sakizou versiota Terra Brandfordista ja Milla ja Riakin oli kyseisen taiteilijan tuotoksiin tutustunut. Kaikkien intoillessa en itse ollut tietoinen mistä puhuttiin, joten tytöt sitten näytti ja ihastuin heti. Rakastan rakastan rakastan kaikkea pientä ja pitsistä ja pastellista ja kaikkea juuri sitä mitä kuvissa näin. Päätettiinkin tyttöjen kanssa, että näistä on joskus tehtävä ryhmä. Vaikeinta koko hommassa olikin valita minkä niistä kaikista ihanista tahtoisin tehdä. Jätettiin päätökset silloin vielä tekemättä ja asiaa on tullut mietittyä siitä lähtien aina silloin tällöin. Pari viikkoa sitten päätettiin tehdä Sakizou tyttöjä Yukiconin sunnuntai puvuiksi ja alkoi olla aika vihdoin päättää minkä haluaísin tehdä. Ja tähän sitten päädyin.


 
 
Pidän nimenomaan tässä Macaron leivoksen personifikaatiossa väreistä ja siitä, että vartalo on enemmän naisen kuin tytön. Olen vartaloltani tiimalasi, joten tämä oli lähempänä totuutta kuin Sakizoun hoikemmat ja siten myös suoremman malliset tytöt. Ja ihan oikeasti, katsokaa nyt noita värejä ja kaikkea ihanaa! Tämä olisi siis Yukiconin sunnuntaille, mutta kuten ryhmässä oleville tytöillekin olen sanonut , en kuitenkaan ota tästä paineita vaan jos se ei valmistu niin teen sen sitten loppuun johonkin myöhempään tapahtumaan. Tuossa on kuitenkin todella paljon kaikkea. Harkitsen myös Yukiconissa kisaamista, joten kisapuku tulee olemaan se ensisijainen panostus ja sitten tämä. Aion kuitenkin aloittaa kummatkin puvut jo nyt ja tehdä niitä pikkuhiljaa. Katsotaan miten käy ja koska tämä tulee valmiiksi.
 
 
Desucon Frostbiteen onkin sovittuna jo kaksi ryhmää. Tai ryhmä ja paricosplay. Lauantaina hiukan uudemmasta tuttavuudesta Fire Emblem Awakeningista ryhmää taas ihanien tyttöjen kanssa. Tuossa pelissä on todella paljon hienoja hahmoja joita ehdottomasti kannattaa tsekkailla linkki wikiaan tässä --> http://fireemblemwiki.org/wiki/List_of_characters_in_Fire_Emblem:_Awakening . Erityisesti mieshahmoja kaivattaisiin muuten mukaan. Itse painiskelen vielä hahmovalinnan  kanssa. Tällä hetkellä vaihtoehtoina kaksi hyvin erilaista hahmoa Say'ri ja Tharja. Tahtoisin vain niin kovasti tehdä molemmat!
 
 

                       Sa'yri                                                                       Tharja
 
Sunnuntaille on ihanan cosplaykaksoseni kanssa tekeillä niin kauan haluamani Rom ja Ram. Etsin tähän jotakuta sopivaa ainakin vuoden ja vihdoin löysin! Taidettiin päättää, että itse teen Romin eli sinihiuksisen ja Henna Ramin eli vaaleanpunahiuksisen. Oikeasti sopisin varmasti paremmin tuohon Ramin veikeämpään rooliin kuin Romin ujoon, mutta jostain syystä Rom kiehtoo enemmän. Ja niin nättejä värejä taas että!
 
 
 
Kaikkien näiden lisäksi vielä kasa kaikkea, mitä tekisi ihan kamalasti mieli tehdä, mutta en tiedä milloin ja teenkö oikeasti.
 
 
Assassin of Red/ Jack the Ripper -  Fate/Apocrypha
 
 
Kazumi - Puella Magi Kazumi Magica

Richelle - Valkyrie Profile 2: Silmeria

Myuria Tionysos - Star Ocean: The Last Hope
 
Yomako - Tengen Toppa Gurren Lagann
 

 
Siinähän niitä sitten olikin ihan hyvä määrä. Jos nyt noista edes joitain tekisi niin olisi kiva. Uusia hahmojakin tulee kuitenkin aina, joten saa nähdä :3
 
-Lilian

6 kommenttia:

 1. Oon vähän huono kommentoimaan blogeihin, mutta nyt on pakko. :D
  Tosi muikeita nuo Sakizou-kuvat, oon itsekin niitä joskus aiemmin katsonut. Varsinkin tee- ja kahvitytöt ovat ihania. Hienoa, jos ootte noita väsäämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tulossa. Toivottavasti tosiaan saan jo Yukiin, mutta jos en niin itseltä sitten joskus vähän myöhemmin. :3

   Poista
 2. Jee, Sakizouta :3
  Itsehän piti tehdä Café Latte jo viime Desuconiin, kankaitakin löytyy mutta se sitten jäi kun kahviparini sanoi ettei hältä löydykkään aikaa :(
  Mutta olen vain super iloinen että näitä cossaillaan! :D Itse en Yukiin ole tulossa, mutta jos jonnekkin muualle Sakizouta teette niin sitten olisin enemmän kuin mielelläni mukana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi että ette sitten tehneetkään, noi kaikki kun on niin upeita, että olis hieno nähdä cosseja niistä suomessakin. Mut toivottavasti teet sen joskus toiste ja mikäli tuo ei itselläni Yukiin valmistu niin vois sit koittaa vaikka samaan coniin sit saada :)

   Poista
 3. Aww ku nuo Rom ja Ram on niin söpöjä~! Oispa minullaki tuommoinen ihana cosplay-kaksonen. (´A`。)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Ja joo, tää on ihan huippua kun voidaan cossata kaksoshahmoja :3 Eihän me oikeasti samalta näytetä, mutta ollaan suunilleen samankokoisia niin samanlaisilla asuilla, meikillä ja peruukeilla saa aika paljon huijattua :D

   Poista