maanantai 7. lokakuuta 2013

Chii - Tracon 8

Freya: Jatek Cosplay
Chii: minä :3
Kuvat kuvasi: Peetuhi Cosplay
 
 
 
 
Päädyin tekemään Chiistä pelkästään taidekirjassa esiintyvän version, animessa olevista asuista kun ei oikein mikään innostanut tarpeeksi. Chobitsin omnibus mangakokoelmissa oli kuitenkin todella paljon ihania taidekirja kuvia joista sitten tämäkin löytyi. Monia monia muitakin olisi voinut tehdä, mutta tällä kertaa päädyin tähän. Pohdittiin ihanan cosplaykaksoseni Hennan kanssa kummallekin sopivia asuja ja nämä kaksi sopivat kivasti yhteen. 
 

 
Pääsin tekemään kaikkea pientä kivaa tämän puvun kanssa. Korsettiin ompelin raidat käsin kiinni, samoin sukkiin kahdet pitsit ja kaulassa oleva chokerkin oli nimenomaan semmoista mukavaa puuhastelua vaikka sen koneella ompelinkin. Oli jotenkin todella terapeuttista puuhata kaikkia näitä juttuja, ne kun olivat niin erilaisia kuin mitä on pitkään aikaan tullut tehtyä. 

 
 
Kruunun askarelin Wonderflexistä ja maalasin tapani mukaan Citadelin miniatyyrimaaleilla. Kruunun pienet pisteet ja laella oleva ristiasia on Fimo Air Lightia. Suosin tuota massaa, koska se on kevyttä kaikkiin muihin verrattuna ja todella helppo muotoilla sekä hioa kuivumisen jälkeen. 


 
 
Tykästyin Chiin cosplayaamiseen ja tekeillä onkin jo uusi yksi niistä Chiin versioista joihin ihastuin. Tarkoitus oli saada se Katsudoconiin valmiiksi, mutta tällä hetkellä väsymys painaa päälle, joten voi olla että otan jonkin aikaisemmin tehdyistä puvuista mukaan. Saakin ehdottaa mikä se voisi olla. Lista tehdyistä puvuistahan löytyy tuolta oikealta sivupalkista, sieltä vaan ehdottelemaan :3
 
 
 
Käykäähän tykkäämässä muuten myös Facebook sivustani Luminescence Cosplay jos ette siitä jo tykkää.
 
-Lilian
 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti