maanantai 21. lokakuuta 2013

Cosplay päiväkirja: päivä 0 - ennen aloittamista

Päätin vihdoin tehdä Say'rin. Arvoin pitkään Say'rin ja Richellen välillä ja lopulta Say'ri vei voiton. Tässä vaiheessa en ole vielä itse pelannut Fire Emblem Awakeningia, mutta oon katsonut, kun Esa pelaa sitä. Tahdon kuitenkin ehdottomasti pelata sitä vielä itsekin.

Mikäli joltakulta on onnistunut menemään ohi se, että tykkään samuraimiehistä kuin hullu puurosta niin nyt se on taas kerran kerrottu. Paitsi että näköjään se ei päde vain miehiin, vaan myös samurainaiset vetoaa. No okei, Say'ri ei oikeasti ole tarkalleen ottaen edes samurai vaan swordmaster luokkaa, mutta kyllähän se nyt samurailta näyttää. Joten close enough.



Say'ri, kuten melkein kaikki muutkin Fire Emblem Awakening hahmot, on siitä hankala, että referenssikuvia on.. yksi. Tai kaksi jos ottaa confession scenen kuvan mukaan, mutta ei siitä mitään nää. Onneksi swordmaster luokasta löytyy myös yksi kuva, jossa näkyy puku esimerkiksi takaa. Jotenkin. Joten sitä voi käyttää myös apuna. Say'rin pukuhan poikkeaa tuosta nais swordmasterin puvusta lähinnä väreissä ja joissain yksityiskohdissa.


Viime viikolla kävin kangaskaupoilla ja ostin kaksi kolmesta tarvittavasta violetista kankaasta. Olisin tahtonut ostaa kaikki violetit kerralla, mutta en löytänyt mitään minkä kelpuuttaisin takin vuoriksi. Karvakangasta itseltä löytyy kotoa.

Kylläpäs värit vääristyi :( 


Kuvassa Say'rilla on kaksi katanaa, mutta harkitsen kolmen tekemistä. Pelissä Say'ri ei käytä kuvassa näkyvää kahta Katanaa vaan kolmatta erilaista ja nuo kaksi pysyvät tupissa. Nyt pitäisikin päättää kumman mukaan haluan tehdä. Kaksi kulkisi kivasti mukana tuossa sivuilla ja kuvakin on sen vaihtoehdon kannalla, mutta taistelukohdat pelissä sanoo toista ja onhan kolme katanaa aina VIELÄ hienompi kuin kaksi.

Tiedän suunnilleen mitä materiaaleja aion käyttää mihinkäkin, joten nyt vaan pitäisi hankkia ne kaikki. Suurimman ongelman aiheuttanee tuo kolmas violetti kangas, mutta jos koluan reippaasti kangaskauppoja niin varmasti siihenkin sopiva löytyy.

-Lilian
 
 

2 kommenttia: