keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Desucon Frostbite lauantai: Meidoja, ryhmäilyä, tyyny ja nahkaa.

Oon yrittänyt alottaa tän tekstin kirjoittamisen noin miljoonaan kertaan, mutta kärsin kauheesta writer's blockista. Viikonloppun aikana kerkesi tapahtumaan NIIN paljon, että musta tuntuu, ettö en millään voi muistaa kirjoittaa kaikkea mainitsemisen arvoista. Ihan kaikkea tapahtunutta ei edes kannata lähteä ruotimaan tänne, mutta koitan nyt lyhyesti käsitellä kuitenkin kaikkea mikä oli oikeasti merkittävää omalta osaltani. Ja hirmuisesti pitäisi olla kuvia tulossa. Jos vain en nyt heittäydy laiskaksi tai innostu ompelemaan Himaria liian innokaasti niin näiden conraportti päivitysten jälkeen voisin tehdä vielä Kuminista ja Iristä ainakin jonkinlaista WIP päivitystä näin jälkikäteen, kuvia kun tuli tekoprosessin aikana kuitenkin otettua jonkunkin verran. We'll see.

Oma coninihan poikkesi siinä todella suuresti mistään aikaisemmasta, että olin meidokahvilavastaavana. Conin kanssa oli siis tullut työskenneltyä etukäteen ihan erilailla kuin esimerkiksi vänkärinä, vaikka vänkärinäkin panostan conia edeltävään valmistautumiseen todella paljon. Meidokahvilasta sen verran, että itse olen todella tyytyväinen. Tytöt olivat ihania ja reippaita ja kaikki sujui suht sutjakkaasti. Uskaltaisin taputtaa itseäni olalle ottaen huomioon, että en ollut ollut tekemisissä meidokahvilan kanssa mitenkään ennen vastaavan pestiäni. Palautetta otan kuitenkin todella mielelläni vastaan niin täällä kuin myös ihan kaikissa muissakin medioissa. Olisi kuitenkin hienoa, jos jättäisit palautteesi niin, että pystyn siihen vastaamaan. Niin ja kaikki, käykääs täyttelemässä tämä.

Osa meidoista lavalla. Kuva Tapio Matikainen.

Sunnuntain puolella kerkisin kerittiin ottamaan muutama kuva meido!Lilianista, tässäpä niitä.

Tykkäsin tosi paljon olla kissameido ja taidan vastaisuudessakin pysyä siinä roolissa, mikäli vain mahdollista.
Korvissa ja hännissä yleensäkin on vaan jotain, mikä iskee muhun.

Meidoilun jälkeen juoksin päivän ensimmäiseen vatteiden vaihtoon. Suunnitelmissahan oli tehdä Mu-12 lauantain BlazBlue ryhmään, mutta henkilökohtaisista syistä en sitten tehnytkään. Sen sijaan tein ihan pientä pintaremonttia Tsubakille ja liityin ryhmään sillä. Ryhmä eli ihan viime metreilläkin aika paljon ja osa ei saanut asuaan valmiiksi, osa oli paikalla mutta ei päässyt kuvauksiin ja löysipä paikalle myös yksi yllätys Arakune. Loppujen lopuksi ryhmässä hahmoja oli siis seitsemän ja vaikkei ryhmä nyt mikään kovin suuri ollut, niin kuvauspaikkoja oli silti oikeasti tosi vaikea löytää. Osassa muuten hyvistäkin kuvista jäi harmittavasti joku hahmo toisen taakse. Mutta, joitain kuvia kuitenkin saatiin. Itselleni BlazBlue on niin lähellä sydäntä, että toivon saavani kasaan vielä monen monia BlazBlue ryhmiä, joten jos kiinnostusta löytyy niin laitappa kommenttia, katsotaan mitä saadaan aikaan :3

 Makoto-Tsubaki kaverikuva :3

Hazama, Arakune, Valkenhayn, Makoto, Kokonoe, Litchi ja Tsubaki.

Ihana Milla ihanana Kokonoena. Ja häntiä ja korvia! <3

Ja se oma vanha Tsubaki :3

BlazBlue photoshootin jälkeen juostiin taas, tällä kertaa laittamaan Kumin päälle. Kuminhan oli hahmo johon ihastuin ihan yhtäkkiä ja se oli vaan pakko päästä tekemään. Mu-12 siirtämisen päätöksen myötä tyhjää tilaakin oli tullut ja muita chuunejakin oli tulossa paikalle, joten lauantaillehan tämäkin piti saada. Päivän kolmantena asuna siis ihana Tsuyuri Kumin Chuunibyou demo Koi ga Shitai!sta. Kumin oli kai lauantain varsinainen pääpukuni. Tai no, mistäpä tuon tietää mikä se oli, Kuminissa kerkisin tekemään eniten asioita. Joka tapauksessa, Kumin oli kiva puku, mukava päällä ja ainakin omasta mielestäni keksin hauskan kuvaus idean. Kävin siis tekemässä jotain mitä ei saa tehdä paikoissa joissa ei saa olla. Neiti päiväunet kävi siis nukkumassa milloin missäkin. Kuva-aineistoa siitä alhaalla. 

Narikassa.

Rappusissa.

Myyntipöytäsalissa.

Info-tiskillä.

Ja sillä sillalla siellä ylhäällä.

Kaikissa muissa se paikka kivasti näkyy, paitsi tuossa viimesessä. Paikka oli hiukan haastava mun hameenmitan takia, mutta noin ylhäältä päin kuvasta tuli kiva. Sibeliustalollahan tosiaan ei saa nukkua, joten hiukan outoja katseita sain kun kävin tyynyni kanssa makuulte milloin mihinkin. Jokaiseen paikkaan menemiseen kysyin kuitenkin erikseen luvan, paikat kun olivat sellaisia joissa ei normaalisti saa olla. Muitakin kuvia Kuminista toki otettiin.


Chuuneiltiin myös ihanan Ilonan kanssa, Ilona kun tosiaan teki Nibutanin lauantaille. Yllättävän vaikeaa löytää yhteistä aikaa edes lyhyelle photoshootille kun kummatkin juoksevat pää kolmantena jalkana omissa hommissa koko ajan, mutta ihanaa kun edes pieni hetki löytyi. Noin muuten tähän väliin voisin kertoa, että olin todella yllättynyt kun muutamakin ihminen tunnisti Kuminin ja kehui sekä cosplaytani ja sanoi rakastavansa hahmoa. Kai se oli tuo ruutuhame ja rekvisiittana toiminut tyyny, joka on muuten ouduin proppi jonka olen itse koskaan tehnyt. Ompele nyt itse tyynynpäällinen proppia varten, onhan se aika huvittavaa.

Koko conin ainoaksi ohjelmaksi itselläni jäi Hall Cosplay kisa. Muutakin ohjelmaa olisin katsonut, jos olisin kerinnyt. Kesällä sitten sitäkin enemmän. Joka tapauksessa, Hall Cosplay on omasta mielestäni ihan mahtava formaatti monestakin syystä. Itsehän alunperin päädyin kisaamaan nimenomaan Hall Cosplayn kautta, joten varmaan siitäkin syystä se on jäänyt itselle tärkeäksi. Hall Cosplayn parhaat puolet on nimenomaan se, että saadaan sellaisia ihmisiä kisaamaan, jotka muuten eivät välttämättä koskaan sitä edes harkitsisi. Itse uskallan väittää, että ilman ensmmäistä Hall Cosplay kisaani en olisi koskaan lähtenyt kisamaan, päätynyt tuomariksi, vänkäriksi saatikka vastaavaksi. Kaikki alkoi siellä backastagella ja vaikka omassa tapauksessani kokemus ei ollutkaan erityisen positiivinen tuomarien osalta, on meno kehittynyt silläkin osa-alueella todella paljon. Sitä paitsi, jo Hall Cosplayhin mukaan pääseminen on oikeasti tosi hienoa. 

Lauantain viimeinen asun vaihto tapahtuikin sitten iltabileitä varten. Otin iltabileasuuni vaikutteita jostain, osaako joku sanoa mistä.

Yksi harvoja kuvia meistä yhdessä ja siksi varmaan myös yksi koko conin lemppareistani :3

Iltabileissä oli kivaa. Yleensä olen siirtynyt johonkin täysi-ikäisten virvoitusjuomia tarjoilevaan paikkaan Sibeliustalolta, tai oikeastaan ihan mistä vaan tämän tyyppisistä iltabileistä, mutt tällä kertaa sivistynyt oluen siemailu ei vaan houkutellut vaan jäin mieluummin tanssimaan. Tanssiminen on hirveän kivaa ja pääsen tekemään sitä ihan liian harvoin (lue= alle kerran vuodessa), joten tällä kertaa tartuin tilaisuuteen. Iltabileartistien taso vaihteli ihan artisteittain, mutta myös kappaleittain. Tälläkin kertaa yleisö äänesti jaloillaan ja kun vähemmän tanssittavaa musiikkia tuli, tyhjeni tanssilattia huomattavasti. Ei kai musiikki missään vaiheessa huonoa ollut, vähemmän tanssittavaa vaan. Mutta siis all in all, ihan onnistuneet iltabileet. 

Oma lauantai olikin sitten siinä. Tän jutun kirjoittamiseen taisi tunteja vierähtää noin neljä, joten pitkä teksti on pitkä. Niin tapahtumarikkaasta päivästä lyhyemmin kirjoittaminen olis kyllä ollut jo ihan tuskaa, nytkin pois jäi paljon asioita. Seuraavalla kertaa Desusunnuntai ja ihana Iri <3

-Lilian

ps. en yksinkertaisesti jaksa nyt oikolukea enää tekstiä, haluan sen vaan ulos. Oikoluku kuitenkin tulossa vaikka en lupaa sittenkään täysin virheetöntä tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti