sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tracon, eli kuinka aion olla super kiireinen seuraavan kuukauden

Tracon lähestyy, ja suunnitelmat muuttuu. Alunperin tarkoitus oli tehdä täälläkin jo vuoden alussa lupailtu Black Heart, mutta kaikenlaista sattui, ja päätimme parini kanssa siirtää suunnitellut cossit johonkin tulevaisuuteen. Olinkin eilen hetken aikaa hiukan hukassa, kun suurin suunnitelmani Traconia varten ei pitänytkään enää paikkansa. Sitten rupesin selaamaan kansioitani ja törmäsin yhteen toiseen saman pelin hahmoon, joka myös on huokutellut. Puvun materiaalit pysyy hyvin pitkälti samana sillä myös Nisan puvun aion tehdä nahasta. Toki Nisalla on paljon enemmän muitakin kankaita kuin nahkaa, toisin kuin Black Heartilla olisi ollut. Peruukki ja linssit kuitenkin Nisaan löytyy jo omasta takaa, joten ei tarvitse niitä jännäillä. Nyt vaan pitäisi sitten löytää jokin Eurokangas Tampereen alueelta joka myy mustaa nahkaa.

 Ihana Nisa ja vihdoin käyttöä siniselle peruukilleni!

Ainut osa Nisan puvussa, jonka tekemistä oikeasti en yhtään odota, on nuo hanskat. Tsubakiin aikoinaan tein hanskat ja se oli kamalaa! Toisaalta Tsubakin hanskat oli aivan erilaiset, ihonmyötäiset ja paljon pidemmät varreltaan. No, ehkä nuo onnistuu, kun vaan jaksan yrittää tarpeeksi monta kertaa. Muuten Nisan asussa ei PITÄISI tulla ongelmia, mutta se nähdään sitten. 

Vähän lisää Nisaa, koska niin ihana Nisa!

Ja jotta Tracon ei näyttäisi liian helpolta (onhan siihen vielä reilusti aikaa, tai ei), olen ottanut itselleni myös pari muuta projektia. Toisin sanoen siis kolme. Jos oikeasti saan nuo kaikki tehtyä, niin onnittelen kyllä itseäni hyvin tehdystä työstä. Muita Traconin pukuja ovat siis Chitanda Eru Hyoukasta koulupuvussaan ja Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri Fate/Zerosta. Chitandaan ihastuin saman tien, ja vaikka täytyy myöntää, että Chitandan koulupuku ei ole omia henkilökohtaisia suosikkejani, niin tahdon sen silti tehdä. Sola-Ui taas, no, en oikein tiedä miten suhtaudun Sola-Uihin. Tavallaan Sola-Ui kuuluu niihin vahvoihin naisiin joista yleensä pidän, mutta tavallaan ei sitten yhtään. Sola-Uin pukukaan ei ole sellainen, mistä yleensä pidän. Jotain Sola-Uissa on kuitenkin pakko olla, joka minua kutsuu, koska haluan nähdä Sola-Uita cossattavan, ja koska muut ei ajatuksesta innostu, niin teen sitten itse. Sola-Ui pääsee siis ulkoilemaan juuri Traconiin, sillä sinne on ryhmää tiedossa. Mikä siis parempi aika tehdä kyseinen puku kuin nyt!

Niin ihana Chitanda!

Ja jotain ihan muuta, eli Sola-Ui.

Joku saattoi huomata, että mainitsin vasta kaksi niistä kolmesta muusta Traconin cosplaysuunnitemasta. Se oli tarkoituskin. Kolmas pukuni nimittäin on niin valittu, että suurin osa ei luultavasti edes huomaa sen olevan cosplay. Nyt tietysti kun olen sen täällä kertonut niin on ihan mielenkiintoista nähdä kuinka moni sen tunnistaa. Tosin tämä kolmas puku on se, joka jos aika loppuu kesken, jää tekemättä. Koitan pitää lukijani kuitenkin edes jotenkin ajantasalla kaikkien näiden pukujen edistymisestä.

-Lilian

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tyttö tuo Nisa, sinitukat ovat aina hyvä asia! Odotan innolla tämän näkemistä~

  Ja mille päivälle tämä ryhmä olisi? Tosin tod. näk. Saber olisi tästä jo viety aikapäiviä sitten niin turha kysyäkään, mutta onhan se kiva tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaille on ja Saber on jo juu. Ihan hirveästi en sitten tiedäkkään keitä muita on, mutta kai jotain muitakin :D

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia~ :)
  Vaikkakin nyt ehkä hieman harmittaa, että olet mennyt jo tekemään lauantaille uudet suunnitelmat, kun meidän Odin Sphere-ryhmästä (lauantaina) puuttaa ihana Mercedes ja olisin ehkä halunnut sua koittaa siihen yli puhua :'DD
  Mutta Nisa vaikuttaa ihanalta, odotan sen näkemistä myös livenä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mercedes on kyllä ihana ja vaikka sen pukuilemista oon kyllä aatellut niin jotenkin se ei ole houkutellut taas vähään aikaan. Mutta sitten kun pistät Gwendolynia uudelleen päälle niin tulen ehdottomasti Velvetiksi mukaan ^^

   Poista