sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Röyhelöpantsuja ja nahkaa! Minun Animecon

Jaa että Animeconista pitäisi jotain sanoa? Jos ihan totta puhutaan niin ihan hirveästi sanottavaa ei ole, mutta yritetään nyt silti.

Kuopioon saavuin jo perjantaina ja oli mielenkiintoista seurailla conin rakentumista niin aikaisessa vaiheessa. Yleensä olen con paikalle mennyt vasta conin alettua. Kaupan kautta tuli sitten siirryttyä majoituspaikkaan eli ihanan Ilonan luokse Villa Ilonaan. Paras majoitus ja paras majoittaja <3 Parhaat bileetkin löytyi lauantai iltana Ilonan luota, eikä vähiten ihanan seuran vuoksi.

Ohjelmaa en tainnut käydä katsomassa kuin Animekonsertin. Tuo konsertti oli oikeasti kokemus. Älyttömän hieno. Melkein tuli itku kun oikein uppoutui välillä musiikkiin. Tätä lisää kiitos! Ohjelmaa jota olisin voinut käydä katsomassa oli kyllä muutakin, mutta en sitten vaan tullut niissä käyneeksi. Hengauscon oli hengauscon ja suurin osa ajasta jota en ollut töissä kului Desuconin pöydällä. Jonkun aikaa istuskelin kyllä myös sunnuntaina siinä Musiikkikeskuksen vieressä. Töissä olin cosplayvänkärinä ja taas tuli yksi semmoinen homma coneissa josta ihan oikeasti pidin. Oli älyttömän ihanaa olla avuksi sekä cosplayvastaavalle, että kisaajillekin. Tätä haluaisin ehdottomasti tehdä uudestaan! Jokin vaan saa tahtomaan huolehtia muista ja se puoli pääsikin nyt esille. Itku saattoi meinata tulla myös, kun ne kisaajat joista oli lavan takan oikeasti huolehtinut, sijoittuivat.

Jotakuta ehkä nauratti kun näytin pukuani perjantaina.

Saatoin muuten ehkä cossatakin jotain siellä Animeconissa. Ehkä joku näki mut? Himarina siis tuli kummatkin päivät pyörittyä Mawaru Penguindrumin ensimmäisen endingin yhdessä versiossa. Jos en vielä ole täällä maininnut niin tuosta asustahan on ainakin se neljä eri versiota, josta jotenkin kai puoli vahingossa ryhmäni kanssa päädyttiin valitsemaan se yksinkertaisin. Niinkun aikaisemminkin täällä jo mainitsin niin tuosta puvusta ei tullut mitään W.I.P. päivityksiä, koska en oikeasti nähnyt tarpeelliseksi. Jos jotakuta kuitenkin kiinnostaa jokin puvussa niin kysyä toki saa ja erittäin mielelläni vastailen. Tämä pätee toki kaikkiin muihinkin pukuihin, kysyä saa mistä vaan ja parhaani mukaan vastailen.Osasin odottaa, että kovin moni ei hahmoa tunnistaisi ja olinkin hämmästynyt kun pari ihmistä oikeasti tiesi mistä oli kyse. Aikaisemmassa Himaria koskeneessa tekstissä tulikin jo mainittua sekin, että hiukan jännitti tuo puku etukäteen. Jonkun aikaa conissa oltuani se jännitys kuitenkin vaan katosi ja olin ihan niinkuin missä tahansa muussakin puvussa. Tahtoisin kuitenkin tässä kohtaa luvata itselleni, että en enää ikinä tee hahmoja joilla on pitkät hiukset auki. Toisaalta tiedän rikkovani tuon lupauksen jo Traconissa :D Jos ihan totta puhutaan ei ole mitään hajua paljonko Himaria kuvattiin. Sanoisin, että aika vähän, mutta en nyt ihan varma voi olla. Ja kyllä, mun mielestä on kiva kun joku kuvaa ja pettyisin jos kukaan ei kuvaa pyytäisi tai tulisi asua/hahmoa kehumaan. Jos on kovan vaivan nähnyt puvun eteen, on siitä kiva saada jonkinlaista tunnustustakin.

Ihanasti kännykällä kuvasin ihanan Hikarin ja Hibarin


Meitähän oli siis paikalla koko Tripla-H. Cosplayhin liittyen Animeconissa parasta olikin ehdottomasti ryhmäily, vaikka se oikeasti aika vähäiselle jäikin. Kaikki huitelivat aika lahjakkaasti omia teitään, mutta ne hetket, kun yhdessä oltiin, oli ihania. Ryhmässä kuvattavana oleminenkin oli hirveän erilaista, ja vaikka kuvattavana tykkäänkin olla, oli se hirmu paljon helpompaa. Ihania kuvia meistä kaikista yhdessä otti Madu, jättiläismäiset kiitokset sinne! Hikarina oli siis Ilona ja Hibarina Suiggari, sekä itse tosiaan olin Himari.
 


Paljon on tapahtunut Animeconin jälkeen, joten ehkä kohta olisi luvassa toista postausta niin Tracon suunnitelmiin (ihan niinkun joku ei niitä olisi jo kuullut), kuin kaikenlaiseen muuhunkin jännään liittyen. Tällä hetkellä on ainakin tekeillä myös yksi cosplay, joka on pelkästään photoshoot tarkoitukseen tekeillä, eikä siis luultavasti koskaan tule conia näkemään.

-Lilian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti