tiistai 3. heinäkuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli Animeconista.

Animecon on jo ihan kohta, ja olen nyt vasta aloittelemassa sinne tulevaa pukua. Olen myöhässä, tiedän, mutta lohduttaudun sillä ajatuksella, että puvussani ei ole montaa tehtävää osaa. Eihän siihen tehtävänä kuin ''korsetti'' ja alushousut. Joita en ole kumpiakaan ikinä tehnyt. Ja kaulakoru. Ja tähdet peruukkin. Peruukin stailaus. Niin... No oikeasti, ei tässä nyt mikään hirveä kiire tule, mutta kyllä joka päivä täytyy jotain tehdä. Se osa, jonka tekemisestä pidän vähiten, löytyy ainakin jo! Täydelliset kengät löytyivät kirpputorilta joskus alkuvuodesta. Joku saattaakin vielä muistaa.

 Jaa niin mitä sinne Animeconiin sitten teen? No ihanan Tripla-H Himarin tietenkin! Kyselin aikaisemmin blogissani, josku joku tekisi Tripla-H puvut kanssani. Yllätyksekseni tekijöitä olisi ollut enemmänkin kuin tuo kolme. Ja nyt Animeconissa pääsen sitten vihdoinkin olemaan Himarina.

Ja Himarihan on tuo keskimmäinen.

Olen ensimmäistä kertaa ryhmäcosplayssa mukana, ja olen hirveästi tykännyt järjestellä kaikkea siihen liittyvää. Olen muutenkin järjestelmällinen luonteeltani, ja tykkään hoitaa asioita, joten on ollut mukava saada järjestellä myös tällaista kerrankin. Täytyy kyllä myöntää, että nyt ollaan oltu koko porukka hiukan myöhään liikkeellä, mutta toivottavasti ei tule menoa haittaamaan. Nuo Tripla-H asut on muuten siitä pirulliset, että ne muuttuvat jopa yhden endingin sisällä neljästi.

Ja voitte uskoa, että jos aikaisemmin on hiukan jännittänyt jotkut puvut, niin nyt kyllä jännittää vähintään tuplasti enemmän. Niinkuin joku saattoi jo kirjoituksestani (ja ehkä myös kuvasta :D) huomata, Himarilla ei ole jalassaan muuta kuin kengät ja tuollaiset alushousut. Että juu. Puku on kuitenkin hirveän nätti, joten jännityksestä huolimatta aion sen vaan tehdä! Täältä tullaan housutun cosplay, Himari vieköön neitsyyteni tässä! 

Ai miksikö jännittää?

Alunperin piti minultakin tulla useampi puku Animeconiin, mutta niiden tekeminen sitten vaan jäi elämän potkiessa päähän. Joten nyt menen joko sitten vaan tuolla Himarilla (hyvin todennäköistä), teen yhden kivan ja helpon mielessä olevan puvun Himarin lisäksi mikäli aikaa on, tai otan jonkun vanhan mukaan. Vanhoissa vaan ongelmana on se, että monessa kivassa on käytössä olleet omat hiukset tavalla tai toisella. Nyt kun hiusten väri vaihtui blondista punaisenruskeaan, ei niitä blondeja hahmoja oikein voi enää omille hiuksilla tehdä. Jos jollakulla on kuitenkin ehdotuksia tai ajatuksia siitä, mitä pukujani saattaisi olla kiva Animeconissa vielä nähdä, otan niitä mielelläni vastaan :)

Kovin montaa W.I.P. päivitystä on tällä kertaa täältä päin turha odotella. Himarin puvussa ei oikeasti ole oikein sellaisia osia joiden tekemisestä kauheasti kannattaisi täällä kirjoitella ja pelkkien kuva postausten laittaminen ei itselle oikein tunnu omalta. 

-Lilian




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti