torstai 17. toukokuuta 2012

Työn alla Ririchiyo Shirakiin

No niin eli Kimmy taas arvasi viime postauksen vihjeistäni Desuconin ykköspuvun, joka siis on Ririchiyo viime kaudella pyörineestä Inu x Boku SS stä. Kyseessähän on siis nimenomaan alla oleva puku.


Puku edistyy hyvin ja tähän mennessä tehtynä onkin kokonaan jo Ririchiyon hame. Proppi on vaiheessa, samoin tuo takaa löytyvä naama. Hiuksiin tuleva kukkakin on jo valmis, mutta saatan joutua tekemään uuden, mikäli se vielä peruukin leikkuun ja sarvien kiinnityksen jälkeen näyttää liian suurelta. Kaikki kankaat on jo hankittuna, samoin peruukki ja piilolinssit. Joitain maaleja joudun vielä ostamaan, mutta seuraavat isommat ostot ovatkin onneksi jo siihen Desun mahdolliseen toiseen pukuun.  Alla hiukan kuvia jo valmiista ja vielä tekeillä olevista puvun osista.
Käytin tuon naaman tekoon Fimoair Light nimistä massaa, jonka itse ostin Sinellistä. Paketti maksoi noin 9 euroa ja massaa siinä oli 250 grammaa. Massa on kuitenkin todella kevyttä. Itselläni tuon naaman tekoon meni noin puolet tuosta paketista, joten riittoisasta aineesta on kyse. Tuota massaa voi myös hioa, porata yms. Itse ostin rautakaupasta kuivahiomapapereita P240 ja P320 joista käytin vaan tuota ensimmäistä, koska jo sillä sain hyvän ja tasaisen pinnan aikaan. Massaa voi muuten myös maalata kunhan se ensin kuivuu. Hiomisen kanssakin täytyy ensin odottaa kuivumista, jossa esineen paksuudesta riippuen voi mennä päivästä pariin sillä kyseessä on ilmakuivuva massa. Naama jonka tästä tein on tosi kevyt ja vaikka se on jo nyt kerinnyt saamaan pari osumaa ei siihen ole tullut mitään jälkiä. Suosittelen tuota siis!

Klikkaamalla kuvaa se suurenee jonkun verran!

Päällä siis naamasta kuvia siihen vaiheeseen saakka missä se nyt on. Ihan alkuvaiheilta en valitettavasti muistanut ottaa kuvia. Ensimmäisessä (ylhäällä vasemmalla) kuvassa naamio kokonaan muotoiltuna, mutta hiomattomana. Toisessa (ylhäällä oikealla) kuvassa oikea puoli hiottuna, vasen hiomaton. Kolmannessa (alhaalla vasemmalla) kuvassa kokonaan hiottuna ja neljännessä (alhaalla oikealla) silmät ja suu maalattu mustaksi. En oikein tiedä miten tuon maalauksen kanssa etenen tästä eteenpäin. Jotain sille pitää vielä tehdä mutta en tiedä mitä ja miten. Hiukset naama saa luultavasti kaverini vanhoista mustista hiuspidennyksistä tai vaihtoehtoisesti käytän Ririchiyon peruukista leikatessa lähteviä kuituja. 

Hiuskukkan tein semmoisista silkkisistä kukan terälehdistä mitä saa ostaa myös esimerkiksi Sinellistä. Keskiosa on samaa massaa kuin naama ja lehti on töistä löytynyt vanhan tekokukan lehti jota hiukan leikkelin oikeaan malliin ennen paikalleen liimausta. Vasemmalla siis se valmis versio. 


Ririchiyon hame olikin sen verran monimutkainen juttu että sen tekoa en täällä rupea selittämään. Jos joku kuitenkin siitä haluaa kuulla lisää niin voi toki tulla kysymään, joko täällä, muualla netissä tai vaikka ihan conissa. 


2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä kuin pumpkin, hyvältä näyttää! :D varsinkin tuo hame näyttää siltä, että se olisi aika perfecto! :)

    VastaaPoista