sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pientä edistystä

Aika paljon on tullut laiskoteltua puvun suhteen viikonloppuna, mutta jotain olen sentään saanut aikaseksikin. Viime viikonloppu menikin niin Ririchiyon hametta ja muita tehdessä, että tänä viikonloppuna olikin mukava ottaa vähän rennommin. Puvun teon sijaan kattelinkin taas seuraamani sarjat ajantasalle ja kävin salilla. Tässä kuitenkin taas jotain siitäkin pienestä edistyksestä, mitä on tapahtunut.


Sain kaveriltani niitä mustia hiuspidennyksiä, joista mainitsin viime postauksessa joten nyt kuumaliiman ja suoristusraudan avulla naamalla on hiukset. Niitä täytyy vielä leikata, ylhäällä olevassa kuvassa ne on vaan vedetty naaman taakse. Naama on saanut myös useamman kerroksen maalia pintaansa, tarkemmin sanottuna neljä. Aloitin mustalla ja pikkuhiljaa vaalensin tuohon pisteeseen. Oon todella huono maalaamaan mitään minkä ei pidä olla vaan tasasen värinen, joten oon ihan ylpeä siitä miltä se nyt näyttää. Kuvan värit on kyllä hiukan vääristyneet ja oikeasti naama on vielä paljon tummempi kuin miltä se näyttää. Ainakin kaksi maali kerrosta vielä tarvitaan halutun loppu tuloksen saavuttamiseksi, mutta valkoinen maali loppu kesken, joten en saanut enään sekoitettua maaleja.

Proppikin on hiukan edistynyt. Viime postausta kirjoitellessa se oli vaan pitkä mustaksi maalattu harjanvarsi. Ei se vielä hirveästi muulta näytä kuin koristellulta harjanvarrelta, koska aseen terä puuttuu. Mutta laitetaan nyt kuvia siitäkin mitä sen saralla on tapahtunut. Luultavasti teen noille roikkuville osille vielä jotain. Toista täytyy ainakin vielä hiukan leikellä. Täytyy vaan ensin miettiä minkä verran. Nyt on vähän jumiutunut olo, joten jätän sen miettimisen jollekin muulla päivälle. Tai voihan olla, että keksin sen ihan miettimättä kun vaan annan sille hiukan aikaa. Mutta nyt niitä kuvia!


Oikealla olevassa kuvassa näkyy tosiaan myös niitä muita juttuja joita olen proppiin väsäillyt. Ihan pääty on tehty massasta ja liimattu kuumaliimalla päähän kiinni ja maalattu omalla maali sekoituksella. Muu harmaa osa tuossa on paksua nahkaa. Päädyin lisäämään varren päälle paksun nahan koska mielestäni näytti siltä, että tuon harmaan osan pitäisi olla hiukan paksumpi kuin muun varren. Koko muun varren hiominen kapeammaksi ei houkutellut, joten päädyin tuommoiseen ratkaisuun. Toimii kyllä mielestäni ihan hyvin. Vasemmalla olevaa punaista roikkuvaa osaa täytyy tosiaan vielä hiukan saksia .

Huomasin muuten tähän maaleja ostettuani että Games Workshopin maaleihin on tullut jotain ihmeen Dry maaleja jotka on semmosta lähinnä jotain mutaa muistuttavaa mönjää siellä purkissa. Aika vaikea sillä oli sit maalailla ja sitä sekotella muihin väreihin. Opinpahan ainakin taas jotain. Mutta ei mun mielestä tuommosia ennen ole ollut! Muutenkin kaikkien maalien nimet muutettu ja jotkut värit kokonaan poistettu.

Ririchiyosta pitäisi ehdottomasti tehdä seuraavaksi paita ja sukkahousu systeemi. Olo helpottaisi kun ne isoimmat jutut olisi tehtynä. Mutta kun kaikki nuo pienet kivat puuhailut houkuttelee NIIN paljon enemmän. Tiedän että muillakin on tän tyyppisiä ongelmia välillä, joten kertokaas millä saatte itsenne taas ruotuun ja tekemään niitä asioita joita pitäis tehdä. Arvostaisin todella!

Joku on muuten saattanut huomata että koitan kirjoittaa useammin tänne. Syynä se, että on aina kauhea halu kirjoittaa puvun edistymisestä, mutta sitten kun se jää ja asioita kertyy, ei enää jaksa kun se tuntuu kauhean isolta hommalta. Joten nyt näitä pikku päivityksiä sitten saatte lueskella.

Ei mulla taas muuta :D

-Lilian

2 kommenttia:

 1. Oon ihan kujalla kaikista noista GW:n eri maalityypeistä. Itse ostin Base ja Layer maaleja jotka toimivat ihan kivasti, mutta huomasin kans tosiaan että siellä on vaikka minkälaisia sekoituksia. Shade (muistaakseni?) maalit olivat lähinnä vettä ja vähän maalia, mutta dry brushaukseen voisi sopia hyvin. Hmms, pitää testailla.

  Mutta tuo naamio näyttää oikein kivalta!

  Ja miten saan itseni ruotuun tekemättömissä asioissa, en saa XDD Teen aina niitä kivoja juttuja mihin on motivaatioo ja jätän kaikki tylsät jutut viimeseks xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ostin nyt valkoista Layer maalia. Kysyin myyjältä niin se sanoi että se on semmonen mitä just vois käyttää jos on useampi kerros jo alla. Että siitä sit taas sekottelen sopivia sekotuksia.

   Tuntuu olevan aika yleistä tuo että naprää niiden mukavien juttujen äärellä ja sit vasta kun on ihan pakko niin tekee ne loputkin. Ehkäpä tuo motivaatio tehdä nekin osat kohta löytyis. Huoh.

   Poista