keskiviikko 16. toukokuuta 2012

En keksi tähän mitään :D

Ja taas olisi aika kirjoitella, Desuconista tällä kertaa. Aikaahan Desuun ei ole enään kuin reilu kolme viikkoa, joten olen ihan iloinen että kaikki näyttää tässä vaiheessa ihan hyvältä. Tämä on kuitenkin ensimmäinen Desuconia koskeva päivitykseni tänne, vaikka suunitelmat on jo pitkällä.

Tällä kertaa en edes hakenut vänkäriksi sillä kaverini, joka ei kauheammin ole coneissa käynyt, lähtee Desuun mukaan. Jo pelkkä ajatus siitä, etten ole ''töissä'' koko viikonloppuna tuntuu jotenkin hassulta. Vänkärinä on ollut todella kivaa olla, mutta päätös oli kuitenkin selvä sillä hetkellä kun kaverini sanoi, että tahtoisi lähteä mukaan. Tällä kertaa ei siis vänkäröintiä.

Ohjelmatarjontaa katsellessa näyttää siltä että vänkäröinnistä jääviä vapaita tunteja ei todellakaan tule olemaan vaikeaa täyttää. Katsottavaa ohjelmaa olisi vaikka kuinka. Harmi vaan että osa kiinostavimmista menee päällekkäin. Saa nyt nähdä mitä kaikkea sitten tulee katsottua kun muutenkin on hyvin erilainen con tulossa.

Matka Desuun ja erityisesti sieltä pois tulee muuten olemaan mielenkiintoinen kun Jirin pieneen Poloon yritetään mahduttaa mennessä neljä, tullessa viisi ihmistä ja kaikkien kolmen päivän tavarat, ainakin kolmen tai neljän ihmisen cossi(t), pari pitkää proppia yms. Että sellasta :D

Toivon mukaan saan valmiiksi Desuconiin kaksi pukua. Olisi muuten eka kerta kun tekisin coniin kaksi uutta pukua. En kyllä tajua miten jotkut tekee useamman puvun jokaiseen coniin. Miten ihmeessä semmoseen riittää aika? Pari kuvaa ja kommenttia Desun puvuista tarkimmat onkin saattanut jo bongata twitterini puolelta (@luminezence muuten jos jotakuta kiinostaa :D). Tarkoituksella en kuitenkaan ole vielä paljastanut mitään.

Taas kerran voiskin siis olla arvailun aika. Ensin arvailua puvusta joka Desuun tulee varmasti ja lähempänä sitten siitä toisesta mikäli aikaa jää sen tekemiseen. Kahdella vihjeellä mennään tällä kertaa ettei menisi liian helpoksi. Hahmo siis on animesta. Toinen vihje kuvan muodossa tuossa alla :)


It's smiling! Ja se on sitten vielä kesken

Ei muuta tällä kertaa.

-Lilian

5 kommenttia:

 1. Arvataanpa taas, ihan vanhan tuttomuksen mukaan :'D Kyseessä taitaa olla Ririchiyo Shirakiin ja sarjahan on Inu x Boku SS? :) Ja nyt tarkoitan sitten tietenkin sitä Ririchiyon demoni muotoa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höö, oot ihan liian hyvä tässä! :D Ei sen nyt noin pitänyt mennä!

   Poista
  2. hihi, ei sille vain voi mitään kun sattuu olemaan itselleen tuttu sarja ja hahmo :'D Huomaa kyllä mitä vapaa-ajallani teen :')

   Poista
  3. No toi oli kyllä sinäänsä helppo jos on kuvaa siitä puvusta katsonut. Jos oikein muistan sarjassa ei tuo naamio siellä takana kauheesti näy?

   Poista
  4. Hmm, saattoi olla näin, mutta koska reffi-kuviakin on tullut tuijoteltua niin kyllähän se mieleen jää :D

   Poista