lauantai 12. toukokuuta 2012

Kuro Matsumi - vihdoinkin se helppo puku

Tampere Kuplii oli ja meni. Etukäteen olinkin kirjoitellut Kupliin suunitelmista tänne sen verran että Noel Vermillionina siellä tulisin pyörimään. Noel pääsikin ulkoilemaan korjailujen jälkeen. Erityisen tyytyväinen olin proppeihin. Muutokset olivat Noelin osalta kuitenkin sen verran pieniä että epäilen että kovin moni niitä edes huomasi. Uudet kengät olivat tietysti näkyvin osa muutosta, mutta myös hame, koko puvun ''metalliosat'', kuin proppikin pääsivät muokattavaksi. Jouduin myös tekemään uuden hatun sillä vanha on jossain vaiheessa mystisesti kadonnut. Noelista en valitettavasti ottanut yhtään kuvaa, eikä kai ottanut kukaan tuttukaan. Joten uudesta, paremmasta Noelista kuvia joskus myöhemmin kun olen jaksanut lähteä shoottaamaan.

Nyt päästäänkin sitten siihen varsinaiseen aiheeseen jota tämä kirjoitus tällä kertaa koskee. Toisena Kupliin pukuna oli Kuro Matsumi tällä hetkellä pyörivästä sarjasta Saki Achiga-hen episode of side A. Tällä kaudella valikoin katsottavat sarjani aika löysällä kädellä ja mukaan pääsi paljon mukavia sarjoja joita on kiva katsoa ja joiden jälkeen jää hyvä mieli. Kyseinen sarja kuuluukin juuri näihin. Kuro oli ensimmäisseni monellakin tapaa. Ensimmäistä kertaa tein jonkun puvun hyvin nopeasti päätettyäni tehdä sen. Ensimmäisen kerran tein hahmon tietäen että on hyvin pienet mahdollisuudet että minut tunnistetaan. Ensimmäiisen kerran tein koulupuvun. Ja niin edelleen. Kuron puvun tunnistaakin juuri Kuroksi pääosin pelkästään peruukin etuosassa kiinni olevasta punaisesta helmestä.

Kuva: quendescence

Kuron päätyminen pukuiltavaksi hahmoksi tapahtui myös hyvin erilailla kuin yleensä. Katseltuani toisen jakson tajusin omistavani sekä Kuroon sopivan peruukin että piilolinssit. Ja siinä se sitten oli! Katsoin netistä vielä ennen lopullista päätöksen tekemistä, että kaupoista löytyy oikeanlaisia cardiganeja (onko niillä joku muukin nimi?) ja kun sopivahko löytyi ei ollut enään yhtään syytä olla tekemättä Kuroa.

Kuva: quendescence

En  nyt tiedä mitä mieltä muut on, mutta itse nään Kuron myös hyvin erilaisena hahmona kuin mitä yleensä pukuilen. Yleensä hahmoni ovat niitä vahvoja naisia. Onhan Kurokin tavallaan mutta silti hallitsevana itselleni välittyy ennemminkin jotain ujouden kaltaista.  Kuro olikin sillä tapaa itselleni helppo hahmo.

Kuva: esuka

Suurimmat vaikeudet Kuron kanssa aiheutuivatkin poseeraamisesta. Ja sukista -.- Sukat eivät millään tahtoneet pysyä ylhäällä vaikka aikaisemmilla käyttökerroilla vastaavia ongelmia ei ole ollut. Sukat ovatkin ainut osa Kurosta joka, jos joskus tämän pistän uudelleen päälleni, joutuu korjailuun. Sinne siis silikoninauhaa niin eiköhän sitten pysy. Poseeraaminen oli vaikeaa koska sarjassa Kuro ei oikeastaan kauheasti tee mitään mistä saisi järkeviä kuvia. Ainakaan Kupliin aikana.

Kuva: quendescence

Kaiken kaikkiaan Kuro oli oikeinkin kiva puku. Se oli mukava päällä, koko ajan aseteltavia tai korjailtavia osia ei ollut, (paitsi ne sukat!) ja omasta mielestäni näytinkin ihan kivalta. Helpolla puvulla muuten tarkoitan juurikin noita asioita.  Taisin useampaan kertaan kuulla että en enää saa tehdä mitään muita pukuja kuin koulupukuja :D Nyt on kyllä pakko tuotaa pettymys, sillä tulevista puvuista ei niitä yhtään löydy. Otan kuitenkin edelleen aina ehdotuksia vastaan, ja niin kuin toivottavasti ainakin kaksi ihmistä tulee Desuconissa huomaamaan, olen helposti suostuteltavissa.

Kuva: quendescence


Pyydän muuten anteeksi niiltä ihmisiltä jotka erityisesti Kupliin sunnutaina yrittivät jutella kanssani. Minulla oli silloin meneillään ns. hiljainen hetki. Niitä tulee aina välillä ja silloin en vaan oikestaan puhu kauheasti mitään. Kuuntelen kyllä silti mielelläni, mutta vastaukset voivat olla aika, no, lyhyitä. Jos en vain nyökkää tai mutise jotain. Lupaan kuitenkin etsiä teidät kaikki jotka muistan käsiini Desuconissa tai jossain muualla.Kuva: quendescence

Niin että mitäs mieltä te olette, lukijani. Tulisiko Kurosta se sunnutai pukuni jonka voi laittaa päälle kun lauantaina on ollut joku vaikea puku päällä ja oikeastaan ei huvittaisi enään sitä laittaa päälle? Kupliissa yksi ihminen tunnisti hahmon sen jälkeen kun oli varmistanut että olin oikeasti Kuro. Tulin siitä muuten tosi iloiseksi. Mutta pistetäänpäs mahdollisella seuraavalla kerralla paremmaksi, eikö!

-Lilian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti