tiistai 8. marraskuuta 2011

Taas pientä arvausleikkiä

Olen kova suunnittelemaan ja tekemään listoja ja tykkään tehdä niitä turhistakin asioista. Tästä syystä ei sit kai ole kovin erikoista että Cosplay suunnitelmani on yleensä suuniteltu ainakin vuoden eteenpäin. Tällä kertaa oon kuitenkin sen verran erikoisessa tilanteessa että seuraavan cossini päätin vasta eilen. Olihan se jo listalla mutta Frostbite piti sujua tekonahan ja panssareiden parissa ensimmäisenä päivänä ja toinen päivä maid-puvussa. Nyt pääsi maid-puvun kohdalla käymään kuitenkin niin ettei puku jaksa yhtään inspiroida ja se panssariunelma sitten taas.. Niin. Sanotaan vaan että en vaan jaksanut alkaa rasittaa itseäni liian isolla projektilla. Toki luultavasti olisin saanut kummatkin puvut tehtyä, mutta mitä muuta olisin saanut tehtyä ja mitä olis hermoista jäljellä, se on sitten toinen juttu. Niinpä päätin yksinkertaistaa suunnitelmani. Ensinnäkin kaksi pukua vaihtui yhteen. Tuleva puku ei  myöskään vaadi useamman keroksen yhteen liimailua, siistimistä ja noin viiteen kertaan maalamista ompelun lisäksi. Kenkiäkään ei tarvi tehdä koska ne eivät näy.

Niin että mikä puku sitten on suunnitteilla? Koska tähän mennessä arvausjutut on mennyt niin kivasti niin kokeillaanpa sitä taas. Tosin osa on saattanut jo lukea jotain esim. Facebokista mutta eipä välitetä siitä. Älkää sitten te heti ekana paljastako, jookos? Tällä kertaa tulossa on nyt sitten tulossa anime puku. Tähän mennessä tekemistäni 14 puvusta vain yksi on ollut pelkästään animesta ja toinen on sitten animessa ja pelissä. Siihen syynä ihan yksinkertaisesti se että pääosin pelaan enemmän kuin katselen animea. Sarja josta cossaan on vielä kesken. Pukua varten tulen ostamaan noin 4 metriä valkoista kangasta ja 12 metriä joko kultaista vinokanttia/vastaavaa tai jotain jonka voin maalata kultaiseksi. Hahmo jonka teen on naispuolinen. Edelleenkään en näe yhtään syytä miksi crossaisin. Tai jos ihan rehellisiä ollaan niin yksi hahmo on jota voisin crossata mutta sen edellytyksenä olisi myös Jirin crossaus koska kyseessä olis pari. Joten vahvasti epäilen että tulee toteutumaan. No niin, katsotaanpas tulisiko näillä vihjeillä jo jotain arvauksia. Arvatkaa, arvatkaa vaikka ette välttämättä oikeeseen osuisikaan :)


Ps.Jos jollakulla on jotain mistä haluais lukea mun kirjoittaman tai kysyä jotain jostain niin olen aina avoin ehdotuksille ja kysymyksille. Täytyy vaan sekin aina välillä kirjoittaa että ihmiset tietää.

Lilian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti