tiistai 18. lokakuuta 2011

Lyhyesti ja tylsästi

Otsikkohan sen kertoo. Kyseessä on tällä kertaa lyhyt pika päivitys ihan vaan koska teki mieli kirjottaa JOTAIN puvun edistymisestä. CosplayGaalaan on nyt sitten tulossa täältä Wigglytuff Gijinka jonka referenssi kuvana käytin tätä:
Tänään tein mekon yläosaa. Toivoin saavani enemmän aikaan kun loppujen lopuksi sain. Tänään tehtyä tuli kuitenkin siis yläosan kaavat loppuun, leikattua ne ja ommeltua sain niin että seuraavaksi pitäis tehdä kaula-aukko ja sitten vielä hihat. Yläosa on onneksi puvun vaikein osa mutta hiukan kiirettä saattaa silti tulla. Suurin osa ajasta tänään meni rintalaskosten tekemiseen. Tein pukua tänään ihan yksikseni ja kun oon tottunut että joku auttaa sisäänottojen neulaamisessa oli neulaaminen aika mielenkiintoista puuhaa. Rintalaskosten kanssa meinas useempaan kertaan mennä hermo kun ei ne meinannut asettua nätisti ja niin että näyttäisivät edes suunilleen samalta. Loppujen lopuksi nekin sit suostui asettumaan ihan hyvin.

Nyt olis tarkotus mennä kokeilemaan peruukin kihartamista ja oikeastaan se olikin se syy miks ihan alunperin halusinkin just nyt kirjottaa pienen tekstin. Ensimmäistä kertaa nimittäin teen peruukille mitään muuta kun siirrän jotain pinnillä paikasta toiseen. Jännittää aikas kovasti ja seuraavaa postausta tuleekin ehkä jo sitten huomenna kun tuloksia kihartamisesta toivottavasti olis nähtävillä. Nyt painun sitä tekemään että saan vielä tänään sen tehtyäkin ja pääsen ajoissa nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti