maanantai 10. lokakuuta 2011

Change of plans


Kaiken maailman työkiireiden, oman sairastelemisen, Jirin sivariin lähdön, kouluihin hakemisen yms. yms. plus tietysti yleisen laiskuuden takia Misakin puku on tällä hetkellä enemmän vaiheessa kun laki sallii(tai ainakin minä). Koska en halua hirveää stressiä cosplaysta tänä vuonna enää ottaa, päätin suosiolla tehdä jotain muuta. Misaki tullaan sitten näkemään mitä luultavammin Desucon Frostbiten kakkospukuna. Jonkun aikaa mietiskelin josko olis laittanut jonkun vanhoista puvuista päälleni mutta se suunnitelma kaatui joko peruukin puuttumiseen tai pukujen epäkäytännöllisyyteen työpukuna. Niin ja vaikka sisätiloissa ollaankin niin esim. Velvet voisi olla turhan kylmä.Nyt kuitenkin haetaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä.  Niin että luvassa olis sitten yhden taskuhirviön ihmisversio johon mukavasti peruukki jo löytyi omasta takaa ja jonka puku on ihana ja yksinkertainen. Vähän vinkkiä ehkä kuvista. Mahtaako joku tunnistaa kyseistä ''hirviötä'' peruukkini perusteella? Kuvista valitettavan huonosti tosin välittyy miltä tuo peruukki oikeesti päässä näytti koska en itse saanut sitä kunnolla kuvattua. Peruukkia ei myöskään ole tässä vaiheessa vielä esim.lakattu joten siistimistä on vielä paljon edessä.


Ja siis CosplayGaalaan tällä puvulla olen sitten tulossa, jos ei vielä lippuja ole niin niitä saa täältä. Ja muistakaahan kaikki myös edellisenä päivänä oleva DesuTalks johon liput täältä! DesuTalks ainakin viime vuonna  oli ihan mahti tapahtuma, CosplayGaalaan olen ekakertalaisena menossa ja näillä kahdella aion oman conivuoteni lopettaa. Että sinne vaan kaikki muutkin!

4 kommenttia:

 1. Ainoat mitä itsellä tulee mieleen vaaleanpunaisesta (jollei sitten valotus tee tuosta peruukista vaaleanpunaisen näköistä niin olen täysin hakoteillä) ja tuollaisesta kiehkurasta, on Clefairy, Clefable, Jigglypuff ja Wigglytuff :) Ehkä eniten tosin veikkaisin kahta viimeistä noista neljästä~ :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on vaaleanpunainen :) Ja kyllähän se yksi noista neljästä on. Mutta mikä...hmm..

  VastaaPoista
 3. Ehkä Wigglytuff? koska pupunkorvat<3 :'D ja sillä kun taitaa toi kiehkura olla eniten ton näköinen kuin minkä oot tohon peruukkiinkin modaillut~ :)

  VastaaPoista
 4. No sepä se on :) Juu, kattelin itekkin ja Wigglytuffin kiehkura taitaa olla ainut joka kääntyy ylöspäin.

  VastaaPoista