maanantai 12. syyskuuta 2011

Tuplapostaus eli Tracon kuvia ja CosplayGaala suunitelmatNiin kuin Animeconissakin, myös Traconissa tuli kuvailtua Jirin ja Ilonan seurassa. Olin hyvin varma että hyviä kuvia ei olisi tai jos olisi niin ainakin hyvin vähän. Tähän syynä oli järjetön väsymys josta kärsin koko viikonlopun.Siihen päälle vielä ne noin kymmenen asteen lämpötilat ja Violan puku. Suurimman osan ajasta olin siis todella kylmissäni ja onnistuinpa myös minä saamaan conkansaa kaataneen flunssan. Jotenkin ihmeessä Ilona kuitenkin onnistui ottamaan jopa omasta mielestäni hyviä kuvia. Itseasiassa onnistuneita kuvia oli niin paljon että niistä oli jopa vaikea valita! Valtavat kiitokset siis Ilonalle kun jaksoit kuvata vaikka taisinkin olla aika säälittävä aina kun kamera ei itseeni ollut suunnattu.


Jotenkin tuollaisia lähikuvia tuli taas enemmän kuin kokovartalo kuvia. Täytynee sitten vielä harjoitella valokuviin poseerausta, niihin kun pitää aina liiotella tosi paljon että näyttää yhtään miltään. Tuossa Violan alaosan virkaa toimittaneen jutskan etuläpässä oli muuten sellainen kiva jutska että niitä haarojaan sai levitellä aika reilusti että Reidet sieltä kivasti näkyivät. Tietysti olisin voinut tehdä siitä ihan suosiolla hiukan kapoisemman mutta sitten vilautusvaara olis ollut aikas suuri niin niin.. Violasta olisi ihana saada jotain kommenttia ja kritiikkiä (hey, a girl can always hope, right). Ainakin olisi kiva kuulla edes jotain mielipiteitä ja se, oliko Viola kenellekään entuudestaan tuttu. Ollaan tässä muuten myös Jirin kanssa vähän pyöritelty ajatusta Eternal Sonata ryhmästä sitten joskus tulevaisuudessa joten kaikki kiinostuneet, kommenttia tulemaan!
Niin ja sitten vielä CosplayGaalaan ja omiin Gaala suunitelmiin. Niinkuin jotkut jotka Facebookissa ovat kavereitani  ovat saattaneet lukea menin lupailemaan että teen ensimmäisen animecossini. No, lupaushan osoittautuikin sit ihan huijaukseks Jirin muistuttaessa että oon tehnyt Illyan joka myös on animehahmo. Joten tämä tulee sit olemaan toinen animecossini.


  

Gaalassa tulen olemaan töissä joten halusin kohtuullisen helpon puvun. Alunperin suunitelmana oli tehdä Tifa Lockhart FFXII: Crisis Coresta kun Violasta jäi mukavasti siihen sopivaa kangasta yli. Jossain vaiheessa Kaichou wa Maid-Samaa katsellessa tuli kuitenkin mieleen että Usui ja Misaki olisi hauska tehdä paricossina ja koska Jirillä on aika tiukalla lokakuun alusta Usuin koulupuku vaikutti vielä täydelliseltä vaihtoehdolta kun osa puvusta löytyy jo valmiina. Alkuun suunnittelin itsekin Misakin koulupuvun tekemistä. Jotenkin sitten päädyin kuitenkin miettimään Maid-asun tekoa ja kun kirpparilta sitten löytyi täydelliset kengät siihen niin päätös oli tehty! Täytyy myöntää kyllä että tämmösen asun tekeminen ja sen vastaanotto hiukan jännittää.
Hassua kyllä koska esim. Rikkukaan ei jännittänyt tälleen. Saa nähdä mitä siitä tulee!

4 kommenttia:

 1. Oho empäs huomannutkaan aijemmin että tuossahan on omaa tukkaa O_o Jousi on ihana!

  VastaaPoista
 2. Rullarinkeli: Joo omista hiuksista tein tiukat nutturat joiden päälle sit kiinnitin nuo tötteröt pinneillä. Oon sen verran kokematon peruukkien kanssa etten peruukista olis tuommosia osannutkaan tehdä :)

  VastaaPoista
 3. Vahingoissa eksyin vanhoihin merkintöihin. Kuvat ovat i-ha-ni-a!

  VastaaPoista
 4. Pumpkin: Kiitos :) Suurin kiitoshan kuvista kuuluu kuvaajalle eli Ilona/Edeaelle mutta kai sitä jotain tein oikein kun hyviä kuvia oli läjäpäin :D

  VastaaPoista