keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vielä kerran lyhyesti Baka, You're Beautiful- haaste ja virallisesti Helinäkeiju

Koska Bakaconista on jo aikaa ja niin moni on siitä jo kirjoittanut ajattelin vain nopesti hiukan kirjailla vielä ylös mitä jäi itselle mieleen. Muistiinpanoja tein jo joskus viime viikon alussa mutta yleisen väsymyksen, conin jälkeisen väsymyksen ja kai vähän conin jälkeisen masennuksenkin (kyllä, kärsin moisesta) takia en saanut mitään tekstiä aikaisemmin aikaiseksi. Tässä se nyt kuitenkin tulee kompaktissa paketissa.

Bakacon 2011 Summary

Ohjelma
Ohjelmaahan ei määrällisesti ollut kovin paljoa, mutta itseäni tämä ei haitannut. Löysin useamman itseäni kiinnostavan numeron ja pääsin niihin kaikkiin osallistumaankin. Miinuksena voisin sanoa että osassa ohjelmista yritettiin selvästi esitellä liikaa asiaa liian lyhyessä ajassa.

Tila
Avarampi tila oli itselle mieluisa yllätys. Taidan vähän hämmentyä kun ympärillä tapahtuu liikaa ja tilojen avaruus sai jotenkin aikaan sen ettei liikaa hälinää päässyt oikeastaan ollenkaan syntymään. Kahvila ja sen ympärillä olleet pöydät ja tuolit olivat hyvässä paikassa. Valokuvaus koju sen sijaan oli huonossa kohtaa. Sali toimiva, Kokoushuone pienehkö. Pelien sijoitus eri rakennukseen omasta mielestä huono ratkaisu, itse ei tullut käytyä järjestötalolla kertaakaan.

Lattiamajoitus
Tästä on aika vaikea keksiä mitään plussaa. Yöllä oli kylmä ja ihmisten edestakaisin liikkuminen häiritsi. Valoisaa tuli liian aikaisin, pimennys olisi kuitenkin hoitunut kohtuullisen pienellä vaivalla. Aikaisempiin vuosiin parannuksena kuitenkin ettei pukuhuoneissakin ollut jääkylmä. Pitäisiköhän sitä vaikkapa yrittää pitämään jotain ohjelmaa että saisi inhimillisemmät majoitus olosuhteet. Ehdotuksia, anyone? :D

Hallcosplay
Koska tähän olen saanut jo kahtena vuotena kunnian osallistua ajattelin tästäkin vähän kirjoittaa. Viime vuoteen Hallcosplayssa oli tehty selvä parannus. Osallistujien määrän vähentäminen oli oikea ratkaisu vaikkakin kahdeksan oli mielestäni liian vähän. Lavaosuus toi kisaajat yleisön nähtäville pelkkien valokuvien sijaan, tästä valtava plussa. Oma mammani vaikutti kuitenkin pelästyneeltä ja esim. lavan esitteli toinen kisaaja mamman sijaan. Omalta osaltani jäi harmittamaan kun katseli miten muiden mammat pitivät huolta mammattavistaan. Miinuksena lavan takana vallinnut epäselvyys Hall- ja Prokisaajien lavalle meno järjestyksestä. Sitten jotain mitä ei ole vielä kuultu miljoonan kertaan. Koska ihanainen Ilona minulle tämän haasteen joskus Kauan sitten laittoi, saatte nyt ihailla(tai vihailla) paria ennen julkaisematonta cosplay kuvaa ja paria random kuvaa minusta.

Tähän väliin kuitenkin vielä säännöt:


You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

Ja sitten niitä kuvia

Noel on tähän mennessä ainoa cossini josta on saatu aikaan edes jonkin moista photoshoottia. Hyviä kuvia tuli kohtuullinen määrä joten tämä kuva ei päässyt viime kesänä nettiin saakka. Mielestäni kuvassa on kuitenkin kiva tunnelma.

Pakkohan se oli testata kuinka raukalta saa itsensä näyttämään tuosta kuvakulmasta. Tosi epä Tsubakimainen kuva mutta hauska silti.

Siiri on meidän koira, äidin ja mun ja tottelee oikeastaan vain meitä kunnolla. Isosiskoni aina väittää ettei Siiri osaa mitään käskyjä mutta ymmärtää kyllä ihan hyvin kun käsky tulee jommalta kummalta meistä. Siiri täytti tänään kolme. Onnea Siiri! Siiri on myös kahden pennun ylpeä äiti.Joku vanha kuva vuodelta 2007 ja pääsi tänne saakka oikeastaan vaan koska otin sillon paljon kuvia joissa oli outoja ilmeitä ja tämä vois kuvata niitä ihan hyvin.

Ja koska en tunne paljon ketään ja varmaan kaikki on jo tämän tehneet en haasta ketään :(

Vielä oli yksi juttu mistä piti kirjoitella. Tuleepa nyt kerralla ainakin sitten tavaraa. Desuconiinhan olin alun perin suunnitellut tekeväni Richellen Valkyrie Profile 2 Silmeriasta pariksi Rufukselle samasta pelistä mutta päätimme jo jokin aika sittenkin siirtää sitä valtavaa projektia tulevaisuuteen. Niinpä lähdin selailemaan cossi listojani mielessäni pari vaatimusta. En halunnut tilata peruukkia, en halunnut päällystää kenkiä ja puku piti olla yksinketainen eikä saanut sisältää paljon yksityiskohtia. Tuloksena siis Desuconiin olen tulossa Helinäkeijuna 

Kankaat hankin eilen ja kaavoja on jo osittain tehty. Nyt vain pitäis ottaa itseään niskasta ja aloittaa tämän tekeminen kunnolla jotta saisi jo hyvissä ajoin aloitetua myös Nekoconin ja Animeconin cossit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti