tiistai 23. syyskuuta 2014

Lumina osa 1

Tracon päivitys antaa vielä odottaa itseään, koska niin antaa kuvatkin.  Conista ei itsessään ole mitään hirveen erikoista sanottavaa, joten kirjoittelen sen mitä kirjoittelen sitten, kun saan kuvia. Sen sijaan aikaista Yukiconin puvun edistymistä. Toisena pukuna luultavimmin sunnuntaina aion käyttää Närconissa pidettyä Inu x Bokun koulupukua, tällä kertaa Ririchiyona.  Meitä tulee neljän hengen ryhmä näillä näkymin, jossa hahmoina on Riri,  Karuta, Miketsukami ja Nobara.  Yukiconin toiseksi puvuksi tulee sitten jotain uutta.Ollaan Jatekin kanssa tehty jonkun kerran ns.  kaksoscosseja eli joko pelissä/sarjassa olevia kaksosia (Rom&Ram ja Chii&Freya) tai sitten samanlaisia pukuja (Karuta & Ririchiyo) ja niiden tekeminen on ollut ihan huippu kivaa. Niinpä päätettiin nyt tehdä Yukiin taas yhdet, tosin hiukan erilaisia taas. Itse oon siis Lumina Lightning Returns : Final Fantasy 13-3 sta ja Jatek tekee Serah Farronin samasta pelistä.  Serahin versio on siis 13-2 sen versio. Hahmot siis näyttää samalta, mutta pukeutuu erilailla. Itsellä (ja selvästi myös Jatekilla) on ihan hirveä cossi - innostus ja puku on aloitettu jo viime viikolla. Nyt aattelin kokeilla hiukan uudenlaista blogaamista puvun etenemisestä ja kirjoittaa hiukan päiväkirjamaisesti.  Eli tässäpä eilisestä.22.9.14

Töistä lähdettyäni kävin Nappipuodissa.  Etsin Luminaan sopivia pitsejä,  mikä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Kotona olis yhtä todella hyvää, mutta sitä ei ole riittävästi. Tampereen kaupat ei tarjoa mitään sopivaa, joten turvauduin Ebayn ihmeelliseen maailmaan ja tilasin sieltä taas vähän lisää juttuja Luminaan.  Nappipuodista mukaan lähti kuitenkin jotain,  eli uusi, leveämpi satiininauha rinnan alle tulevaan rypytykseen. Olin sen jo kertaalleen ommellut ja laittanut pitsinkin päälle, mutta, totesin, että se jäisi liian vähän näkyviin loppujen lopuksi.  Niinpä kotiin päästyäni ja syötyäni purin ensin pitsin ja sitten rypytyksen,  jonka jälkeen leveämpi nauha rypytykseen ja pitsi päälle. Ja tällä kertaa tuli hyvä.Lumina on siitä hankala puku, että siihen tarvii tosiaan tilata paljon asioita netistä ja kun intoa olisi tehdä nyt heti! Sitten ei pysty, kun seuraavaksi tarvittava materiaali puuttuu. Kohta mekon kanssa on tämä tilanne, mutta ensin teen jo tekemäni remmit uudestaan ja sitten yläosa ja sitten odotellaan. Seurana oli Sara, Ida ja Milla. Cosseja on mukavampi tehdä yhdessä, vaikka tällä kertaa itse olinkin ainut joka cossia teki ja muut oli tosiaan vaan seurana. Mutta seura on paras.Kun mietin, että tein uudestaan rypytyksen ja pitsin ompelu,  ompelin kiinni ne remmit joiden tilalle aion nyt sitten kuitenkin tehdä vielä uudet ja tein mekkoon yläosan, joka olikin sitten liian pieni, en oikeastaan edistynyt yhtään.  Toisaalta nyt oon tyytyväinen rypytykseen, tiedän, miten tehdä remmit paremmin ja yläosakin onnistuu seuraavalla kerralla, kun tiedän mikä meni vikaan. Oi Kiinanpoika ja Postimies,  olettehan nopeita niinkuin nyt olette olleet!

Lilian

Ps. Pukukuvien puutteessa parhaita kääröeläimiä siilejä

Pps.  Kirjoitin ja julkaisun tän kännykällä, joten tarvii vielä katsoa, miltä se koneella näyttää kunhan oon koneen ääressä. Ei vielä oo liian tuttua tää kännykällä julkaiseminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti