perjantai 9. elokuuta 2013

Kohti Traconia: Traconin lauantain cossi ja hiukan edistymistä

Huomasin, että en ole hetkeen kirjoittanut mitään tän tyyppisiä tekstejä. Suunnittelen nämä tekstit kyllä aina ja kirjoitankin vanhanaikaisesti kynällä paperille, mutta jostain syystä ne eivät ikinä päädy tänne saakka. Nyt siis, kun ylimääräisistä lomapäivistä viimeisenä ei ole mitään erikoista menoa, päätin kirjoitella Traconista tännekin! Yleisestihän jos pukujeni eteneminen kiinnostaa niin parhaiten sitä voi seurata Facebookin cosplaysivullani.

Mutta niin, ne Traconin cossit. Tälläkin kertaa tulossa on kaksi asua, lauantaille oma ja sunnuntaille oma. Tosin valmistumassa on myös kolmas puku, jolle en ole päättänyt mitään conia ja sitten on vieläkin tuo Morgiana, joka ei ole missään conissa käynyt.

Lauantai:


Chiistä olenkin jo kertonut jonkun verran täällä blogissa aikaisemmin. Hauska muuten huomata, miten cossisuunnitelmat on eläneet tuosta, mikä mistäkin syystä. Päädyin nimenomaan tähän Chiin versioon, kun sain suostuteltua ihanan cosplaykaksoseni Hennan tekemään Freyan hiukan tätä vastaavan version. Nyt siis mukana pitäisi olla Freya ja Yuzuki. Chii päätyi muuten alunperin cosplaylistalleni, kun useat ihmiset suosittelivat sitä cosplayttavakseni. Olin aina pitänyt Chiistä hahmona, mutta en nähnyt, että olisin Chiihin sopiva. Kun useampi ihminen kuitenkin sanoi, että Chii sopisi minulle hyvin en voinut enää vastustaa kiusausta vaan se oli vihdoinkin pakko saada tehdä. 

Sunnuntain puvusta kirjoittelen joskus toiste, kun siitä on enemmän sanottavaa. Nyt siis joitain edistymiskuvia Chiistä! Kenkään pitsien ja nauhan liimaaminen oli aikas mielenkiintoista. Vaikka käytin superpikaliimaa, joka siis liimaa vaikka sormet yhteen alle sekunnissa, oli nuo pinnat ja muodot sellaisia, että liimaa piti auttaa kuivumaan oikealla tavalla. Kivasti siis sitten neulailin nauhaa kiinni. 


Ja kenkä liimojen kuivuttua. Tulee kokemaan vielä hiukan viimeistelyä, mutta aika lähellä totuutta jo ollaan. 


Chiin kruunu. Tuosta olikin tosi vaikea saada kuvaa, jossa jokin asia ei näyttäisi olevan hassusti vinossa. 

Noiden lisäksi valmiina on ''hame'' ja pitsiä ja nauhaa on ostettu PALJON. Korsetin tilasin valmiina kun satuin löytämään juuri sopivan. Chiin puku tulee olemaan tosi erilainen valmistaa kun cossini yleensä, koska se ei sisällä melkein ollenkaan ompelua. Onkin ihan kiva päästä vaihteeksi tekemään erilaisia asioita cosplayn parissa :3

-Lilian 

1 kommentti:

  1. Ihana! :3 Haluun niin nähdä ton valmiina ^^

    aishiterupullip.blogspot.fi

    VastaaPoista