sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Suunnitelmia, suunnitelmia, suunnitelmia!

Tampere Kuplii on ohi ja itselläni seuraava tapahtuma taitaa olla vasta Desucon. Mimicon ja Hypecon taitavat olla vielä ennen Desuconia, mutta koska keksin varmasti matkustukseen ja majoituksiin muuten kuluville rahoille muutakin käyttöä (kuten uusia ihania korkokenkiä :3), niin taitavat jäädä väliin. Nuohan olisivat kyllä olleet hyviä tilaisuuksia käyttää niitä jo aikaisemmin käytettyjä cosseja joita tekisi mieli käyttää uudestaan, mutta kun kumpikin vieläpä on aika lähellä Desuconia niin taidan vaan koittaa malttaa pysyä kotona. 

Koitin pitää suunnitelmani minimissä tänä vuonna, jotta voisin sitten ottaa jotain pukuja lyhyellä varoitusajalla jos ja kun kuitenkin uusista sarjoista tekee mieli jotain tehdä. Mutta eihän se tietenkään onnistunut. Uusia cosplaytuttuja Tampereelta on vihdoinkin tullut ja kaikkia yhteisiä ryhmäideoita on vaan niin ihana puhua ja sopia, että vaikka kuinka tietää, että aina ei pitäisi sopia jokaista conia ihan täyteen jo kuukausia etukäteen niin silti huomaan sen tehneeni. Ja ainakin toistaiseksi olen vain todella iloinen tästä. Katsotaan sitten viikkoa ennen conia kun jokin maailman ihanin tyttö jostain animesta huutaa juuri minulle haluavansa tulla juuri minun cosplayaamakseni. Toistaiseksi jokainen tehty suunnitelma on kuitenkin ihana! Enkä niiden pysymistä sellaisina epäile, vaan sitä, että tuskastelen miksei coneja joko voisi olla enempää tai päiviä useampia. Ja koska melkein jokaisessa conissa olen aina tekemässä jotain muuta kuin vain kävijänä, ei noin miljoonalle asun vaihdollekaan yksinkertaisesti ole aikaa. 

Desuun olen silti jotenkin kolmipäiväisyydestä huolimatta onnistunut sopimaan vain kolme cossia. Tuohan olisi kai ihan normaali määrä. MUTTA! A) En ennen viime kesää tehnyt kuin yhden cossin per con B) koko perjantai ja osa lauantaista ja sunnuntaista menee meidokahvilan parissa. Perjantaille ei siis cossia ole, ellen sitten päätä vielä joskus yhdeksän jälkeen ruveta jotain päälleni vaihtamaan. Epätodennäköistä, mutta ei missään tapauksessa mahdotonta. Alunperin Desuunkin oli tarkoitus tulla kahdella cossilla, mutta kun eräs ihana tyttö tuli Facebookissa niin iloisena kyselemään josko laittaisin Morgianan päälle Desuconiin niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Joten kolme cossia se siis on.

Launtai näyttää siis tältä:
Sakura Matou - Fate/Extra
Mukana Female Protagonist ja Saber samasta pelistä.
Alunperin tarkoitus oli tehdä Caster Fate/Extrasta, mutta kun sopivaa mitään (kankaita, karvaa, peruukkia) ei vain löytynyt niin otin vihjeestä vaarin ja vaihdoin hahmoa. Sakura on älyttömän söpö, mutta 150 senttinen peruukkia tulee luultavasti aiheuttamaan paljon päänvaivaa (hehheh). Sakurana lauantai päivällä.

Morgiana - Magi
Mukana Sinbad ja Kougyoku Ren 
Launtai illaksi tai ehkä jopa myös aamuksi laitan siis nyt jo valmiina olevan Morgianan. Jännittää hiukan nyt jo, olen tottunut tekemään niin paljon tuntemattomampia hahmoja, että saa nähdä miten menee. Jännää. 

Ja sunnuntaina jatketaan Fate linjalla, siirtyen vaan pelipuolelta animeen ja mitä ilmeisimmin omaan suosikkiini Fate/Zeroon.

Aoi Tohsaka - Fate/Zero
Mukana isompi ryhmä, jossa kuitenkin on vielä tilaa. Kysy vapaita hahmoja!
Aoi on taas niitä hahmoja, joista en yhtään tiedä miksi haluan sen tehdä. Aoi ei oikeastaan tee koko sarjan aikana yhtään mitään, näkyy todella vähän ja pukukin on vähän mitäänsanomaton. Kai mulla vaan on joku semmoinen Gotta make them all! juttu noiden Fate/Zeron naisten kanssa. Paitsi Saberin. Erityisesti itse kaipaan vielä itselleni pariksi ihanaa Tokiomia.

Seuraavat suunnitelmat meneekin sitten jo Traconiin. Traconin oon onnistunut sopimaan kummallekin päivälle vain yhdet asut, mistä oon todella tyytyväinen toisen cossin työmäärän takia. Traconin lauantaille siis:Dolce - Eternal Sonata
Mukana taas isohko ryhmä, jossa tilaa. Vapaita hahmoja ihan oikeasti kantsii kysyä jos vähänkin kiinnostaa, ei varmasti tule Eternal Sonata ryhmiä ihan joka päivä vastaan.
Eternal Sonatastakin on tullut Viola tehtyä jo ennen ja ryhmästä on ollut siitä saakka puhetta. Itseäni on kuumotellut useampikin pelin nainen, joista sitten tietysti päädyin taas valitsemaan sen kaikkein vähiten näkyvän ja ilmeisesti koko pelissä melkeinpä ainoan hahmon, josta netistä ei löydy mitään kunnollista kuvaa. Fan Arttia kyllä löytyy ja Screen Cappeja, mutta hahmoluonnoksia tai muuta virallista ei. Onneksi noita Screen Cappeja on ihan hyvin tarjolla ja tarvittaessa peliä pääsee pelaamaan. Dolcesta voisin sanoa vaikka kuinka paljon, mutta ehkä jätän sen sinne lähemmäksi Traconia.

Traconin sunnuntain suunnitelmat tuntuvatkin sitten itselle tavallaan hassuilta. Hahmovalinnan takana on pieni tarina. Siitäkin ehkä lähempänä lisää. Sanotaanko vaikka vain, että olen helposti suostuteltavissa asioihin, joista tavallaan tietämättäni oikeasti salaa tykkään.


Chii - Chobits
Mukana Yuzuki.
En tiedä vielä minkä version teen, Chiistäkin kun mahdollisuuksia tuntuu olevan. Animessakin asuja on jonkin verran, joista tosin ne kaikkein röyhelöisimmät jätän ihan suosiolla muille. Itseeni kun ei super röyhelöiset asiat iske. Chiin työasu on kuitenkin aika söpö. Tuo perus mekkokin on ihan kiva, vaikka ihan aluksi hylkäsin sen tylsänä. Jompikumpi noista luultavasti tullaan sitten sunnuntaina näkemään ellei jokin muu asu vielä tällä välillä vie voittoa.


Ja jotta olisin varmasti mahdollisimman hyvin pyörtänyt ajatukseni siitä, että en tee suunnitelmia, niin olen sopinut jo jotain ensi vuoden Desucon Frostbiteen! En kuitenkaan voinut itselleni mitään kun VIHDOINKIN löysin itselleni mahdollisen cosplaykaksosen. Siis kooltaan noin itseäni vastaavan Hennan, joka vieläpä innokkaasti lähti tähän mukaan. Täydellistä!

Ram ja Rom - Hyperdimension Neptunia Mk-2
Hyperdimension Neptuniastakin cosseja on pitänyt tehdä noin miljoonaan kertaan, mutta aina on tullut jotain esteitä. Suurimpana haaveena kyseisestä pelisarjasta oli kuitenkin nimenomaan nämä versiot Ramista ja Romista ja kun se pari vihdoinkin löytyi niin coni oli vaan ihan pakko lyödä lukkoon, jotta nämä joskus oikeasti tulee tehtyä. 

Että niin. Pitäisi ilmeisesti olla lupailematta itselleen asioita, joista ei kuitenkaan sitten pysty pitämään kiinni. Jokainen näistä suunnitelmista on kuitenkin joko sen verran tuore tuttavuus, että into pysyy jo sillä yllä tai niin pitkään suunnitteilla ollut, että jos intoa on tähänkin saakka riittänyt niin miksi ei nyt tästä eteenpäinkin. En niin millään jaksa odottaa, että pääsen jo työstämään näitä KAIKKIA!

-Lilian

2 kommenttia:

  1. Ihana päivitys, cosplaykaksoseni! *A* Oon itsekkin ihan liekeissä kun mietin kaikkea kivaa mitä on edessä cosplayrintamalla! Ihana päivitys. Pelaillaan neptuniaa jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen Desuconiin menossa! Cossaan lucky starista Miyuki Takaraa :)

    VastaaPoista