sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Fate/Zero ryhmä Desucon 2013 sunnuntaille

 Ylhäällä olevissa kuvissa järjestys:
Caster, Uryuu Ryuunosuke, Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri, Lancer, Kayneth Archibald El-Melloi, Kirei Kotomine, Assassin, Gilgamesh, Tokiomi Tohsaka, Maiya Hisau, Kiritsugu Emiya, Saber, Irisviel von Einzbern, Waver Velvet, Rider, Kariya Matou, Berserker, Aoi Tohsaka, Risei Kotomine, Rin Tohsaka, Sakura Matou
Ja selvyyden vuoks toinen kuva

Tämmöstä siis Desuconin sunnuntaille. Varattuina on Rider, Waver ja Maiya. Itse mietin vielä omia vaihtoehtojani enkä oikein osaa päättää.
Oikeasti tahtoisin vain olla kuuliainen vaimo jollekin Tokiomille.

En sitten tiedä mistä tämäkin into on tullut. Aoi ei koko sarjan aikana kauheasti näy eikä edes oikeestaan tee mitään, mutta tahtoisin kovasti tehdän Aoin. Sillä olettamuksella, että saisin hyvän Tokiomin mukaan. Johtuneeko siitä, että tahtoisin nähdä hienon Tokiomin ja koska en itse crossplayaa niin toivon jonkun intoutuvan Tokiomiksi kun Tokiomiin liitettäviä hahmoja olisi ryhmässä mukana. Näin sen itse päättelisin. Plus niin helppo poseerata kuviin kun pitäisi vain seistä nöyränä hiukan toisen takana :D

Mikäli ei Tokiomia lähde kukaan tekemään niin omat vaihtoehtoni ovat tavallaan vielä aika avoimet. Maiya on ainut naishahmo, joka on varattu, joten Saber, Irisviel, Sola-Ui, Aoi ja Natalia jää semmoisista, mitä voisin harkita tekeväni. Toki on se naispuolinen Assassin, mutta ei oikeen itseä nappaa. Saberin ihanuutta en oikeen oo ite koskaan tajunnut, joten jätän sen mieluummin jollekulle laajoista fani joukoista ja Irisviel on tullut tehtyä jo kahdesti niin nyt voisi olla jonkun muun aika. Sola-Uikin kaapista löytyy, mutta tykkäsin kyllä siitä puvusta tosi paljon, joten mikäli Kayneth tai Lancer löytyisi mukaan niin Sola-Uikin olisi todella hyvä vaihtoehto. Uusia hahmoja siis olis tuo Aoi tai Natalia. Saa nähdä kenä sitä sitten loppujen lopuksi tähän ryhmään tulen. 

Olishan Nataliakin kyllä tavallaan aika siisti. 

Mutta siis, lähtekääs mukaan! Nyt on vielä hurjasti hyviä hahmoja vapaana :3

-Lilian


6 kommenttia:

 1. Olen pitkään miettinyt tekeväni Ryuunosuken, tässähän voisi olla oikein hyvä sauma saada puku valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis hienoo! Fate/Zeron hahmoja tehdään ihan liian vähän joten olis hieno saada myös noita vähemmän cossattuja hahmoja mukaan.

   Poista
  2. Olisko tarpeeks kiinostusta, että lähtisit mukaan? Aletaan nyt ihan tosissaan keräämään jäseniä ryhmään monilla tahoilla niin jos innostusta on niin kantsii varailla hahmo :)

   Poista
  3. Juu, enköhän minä tuon Ryuunosuken voisi varata, saan sen varmasti valmiiksi. c:

   Poista
  4. Meillä on Facebookissa ryhmä tälle ryhmälle (kuulostipa hassulta) lisäilisin sutkin mielellään sinne niin saadaan siellä sitten porukan ollessa paremmin kasassa sopia kuvausaikoja yms. Laittaisitko mulle vaikka sähköpostilla nimeä tai jotain niin lisäilisin sut sinne? :)

   Poista
  5. Laitoin sähköpostia, toivottavasti tuli perille asti. o/

   Poista