torstai 7. helmikuuta 2013

50 lukijaa giveaway tulokset

Tosiaan, 7.2 oli ja meni ja nyt on aika kertoa kuka saa mitäkin 50 julkisen lukijan kunniaksi järjestämässäni Giveawayssa. Hirveän montaa kommenttia ei tullut, mutta enpä montaa odottanutkaan. Kiitos kaikille, jotka kommentoivat. Uusia Giveawayta tulossa myös jatkossa, joten kannattaa kokeilla seuraavallakin kerralla jos ei nyt onnistanut. Paljon ajatuksia uusista postauksista tuli, nyt pitäisi vaan olla aikaa ja jaksamista kirjoittaa ne. Mutta siis. Kaksi ideaa oli sen verran hyviä, että niiden ehdottajat päätin palkita suoraan, viimeisen arvoin.

Ensimmäisen todella hyvän idean antoi Riina ehdotuksellaan ''cosplay päiväkirjasta''. Aloittelin eilen Tsuyuri Kuminia Chuunibyou demo Koi ga Shitai! sta, ja kirjoittelin jo joitain juttuja heti eilen illalla ylös. Tsuyuri ei nyt ehkä ole sellainen cossi, jonka tekemisen tarkasta dokumentoinnista kukaan oppisi mitään, joten tämä on enemmän fiilistelyä, omia ajatuksia mitä tulee cossia tehdessä ja ajatuksen testaamista. Aion kyllä jonkun ns. isommankin cossin kanssa tätä tehdä vielä, mutta nyt alkuun mennään tuolla.

Toinen idea josta tykkäsin hirveesti tuli Fukkalta. Omien hiusten käyttäminen cosplayssa oli itselleni harrastusta aloitellessa se millä valitsin cosseja, joten kaikenlaista tuli testattua. Nykyäänkin nään omat hiukset ainoina oikeasti kannattavana ratkaisuina joitakin hahmoja tehtäessä. Joka tapauksessa, siitä tulossa enemmän.

Kolmatta en tosiaan osannut päättää, joten päädyin ihan vaan arpomaan sen kolmannen. Arpaonni suosi Kimmyä, joka toivoi piilolinssi arvosteluja. Niitäkin on tulossa kunhan vaan saan itseäni niskasta kiinni ja kameran eteen höpöttelemään. Koen meinaan, että piilolinssit on parempi arvioida videolla ja lisätä sitten vielä muutama kuva, niinkun tein pinkkien linssieni kanssa. Mutta siis, näitäkin tulossa.

Myös monia muita hyviä ehdotuksia tuli. Koitan metsästää jostain niitä derp-otoksia photoshooteista ellei kaikki ennen kesää otetut kuvat kadonneet erään ihmisen mukana. Koska listojen tekeminen jatkuu paperille, laitan niitä aina välillä tännekin. WIP-päivityksiä ja erityisesti WIP- kuvia koitan ehdottomasti lisätä. Tutoriaaleja on työn alla jo pari ja arvosteluja muustakin kuin piilolinsseistä on jo suunnitteilla. Ajattelin aloittaa sukkahousujen arvioimisella. Kyllä, luit oikein, sukkahousujen arvioimisella. Itse en käytä esim. kesällä cossien kanssa värittömiöäsukkahousuja, koska koen, että jalkani ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa ihan ilman niitä. Oikeasti vihaan sukkahousuja, koska ne tuppaa valumaan ja kutittavat herkästi. Talvella kuitenkin on munkin pakko sukkahousut jalkaani vetää ihan liiankin usein, joten ajattelin sitten koittaa löytää oikeasti hyvät sellaiset. Ja mikäpä sen mukavempaa kuin jakaa saatua tietoa muiden kanssa. Ihan varmasti moni moni muukin käyttää värittömiä sukkahousuja cossien kanssa, joten ehkä tästä on sitten hyötyä muillekin. Ensimmäinen sukkahousujuttu Frostin jälkeen, jossa kunnon käyttöön joutuu ensimmäiset sukkikset.

Mutta siis takaisin Giveawayhin. Juttu toimii näin: Riina saa päättää ensimmäisenä haluaako peruukin, piilolinssit vai tekoripsiä. Peruukin tilaan Ebaysta ja sen tulisi olla normaaleissa hinnoissa, eli noin 20 e paikkeilla, piilolinssit tilaan osoitteesta http://www.honeycolor.com/ ja tekoripsinä saa kaksi paria ripsiä, joita itse yleensä käytän. Riinan jälkeen Fukka saa valita ja sitten Kimmy. Alunperin olin ajatellut antaa pois yhden omista juuri tilatuista peuukeistani ja piilolinsseistäni, mutta en sitten rohjennutkaan luopua niistä. Eli näin kaikki kai saa mitä haluaa. Minä saan pitää peruukkini ja linssini ja saaja saa sitten ihan juuri sellaista kun itse haluaa :3

Ensi kerralla Kumin-senpain etenemistä. Ja ehkä vähän Irisvielinkin.

-Lilian
3 kommenttia:

 1. Apua, ihanaa! :O Myös cosplaypäiväkirjan toteutumista odotan :') Voisitko pistää mulle sähköpostia osoitteeseen crushedmisfortune@gmail.com niin voidaan puhua yksityiskohdista? :3

  VastaaPoista
 2. Uuuuuuuu! Jee! Miullekin saa laittaa s-postia sitten, kun on asiat selvät, osoitteeseen youngandstupid7@hotmail.com!

  Ja KIITOOOOOOOOOOOS!

  VastaaPoista
 3. oho, ai minäkö? :D en ikinä voita mitään, omg! :D
  no mutta sitten kun oot saanut Riinan ja Fukkan kanssa asiat sovituksi niin mullekkin saa laittaa sähköpostia, osoitteena tuo senni.kallio@gmail.com :3

  VastaaPoista