perjantai 7. joulukuuta 2012

Ihanuus joulukalenteri: Luukku 7

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte jonkin ihanan hahmon? Ihan varmasti tiedätte. Koin tän tunteen taas tässä päivänä yhtenä. Itse olen sitä tyyppiä joka saattaa ihastua hahmoihin ulkönäön JA luonteen vuoksi. Tahdon kuitenkin aina tuntea hahmoni hyvin ennen cosplayn tekemistä ja perusteellinen taustatyö kuuluu valmisteluihini yhtälailla kuin esimerkiksi kangasvalintojen miettiminen tai täydellisen peruukin metsästäminen. Hauskana esimerkkinä pienellä kierteellä tästä Irisviel. Ihastuin Irisvieliin lukiessani Fate/Zero novellia. Luin Fate/Zeroa, koska halusin tietä Illyasvielistä muutakin kuin animessa tapahtuvan ennen Illyan cossaamista.

Tosiaan, itselleni kävi muutama päivä sitten niin, että ihastuin Momohimen designiin, tai oikeammin Muramasa the Demon Blade pelin naishahmojen designiin katsellessani Yuzuruha cosplaykuvia ja sitä kautta päädyttyäni taas katselemaan kyseisen pelin trailereita. En sitten tiedä miksi aikaisemmin vain tuo Yuzuruha on iskenyt, kun nyt kaikki näytti niin ihanilta.







                                                          Kongiku                                              Yuzuruha
                                                       Torahime                                           Momohime




Tämän päivän ihanuus onkin se perusteellinen taustatyö, joka seuraa sitä, kun ihastut johonkin hahmoon. Jokunen anime, muutamia pelejä ja jopa yhtä mangaa on itse tullut alettua katsomaan/pelaamaan/lukemaan, koska siitä on löytynyt ihanan näköinen hahmo. Joskus tosin käy niin, että siinä prosessissa ihastuukin johonkin toiseen lähteen hahmoista. Joka kerta olen kuitenkin nauttinut hirveästi nimenomaan siitä, kun olen päässyt tutustumaan johonkin uuteen asiaan, olkoon se sitten ollut peli, anime tai manga.

Nythän tosiaan kävi niin, että pääsin tuota peliä tänään pelailemaan. Toistaiseksi Momohime ja Kongiku on siinä olleet ja ainakin Momohime vaikuttaa... Mielenkiintoiselta? Ehkä se olis oikea sana. Momohime olis kyllä aika muikea :3 Ryhmä tästä, miten olis?

Hiukan erilainen postaus tänään, noudatteli aika paljon omia fiiliksiä tällä kertaa ja innostusta tosta pelistä ja hahmoista. Ja joo, tiedän olevani myöhässä tän kanssa tänään. MUTTA, ainakin sain sen vielä tämän päivän puolella ulos vaikkakin ihan viime minuuteilla. Ja juoksin kotiin, jotta pääsisin nopeammin kirjoittamaan taas teille ihanille lukijoilleni (jotka muuten lisäännytte kuin sienet sateella, isot kiitokset tästä).

Loppuun vielä yksi Momohime cosplay.


-Lilian

11 kommenttia:

  1. Tiedän tän tunteet vallan hyvin, itse kun ihastun hahmoihin ihan liian helposti. Monetsi fiilis kuitenkin laantuu (uuden hehkutuksen kohteen löytyessä), mutta jos hahmo on tarpeeks kiinnostava ja fiilis säilyy nii mitäs sitä muuta kun cossimaan :3
    Nuo Muramasan designit on edelleen ihastuttavia! Ite voisin oikein mielelläni ainakin ulkonäön perusteella jompaa kumpaa noista kettutytöistä(?) cossia, mutta pitäisi eka päästä sitä peliä pelaamaan. Et jos ikinä tämmöinen ryhmä olis suunnitteilla nii voisin olla messissä o/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mites olis toi Yuzuruha sulle? Onko sulle mahdollista päästä pelaamaan tota peliä johonkin eli onko teillä tai jollain sun kaverilla Wiitä?

      Poista
    2. Siis ulkonäön puolesta 100% kyllä jos et itse nyt ole sitä sit tekemässä! Kettutytöt ovat rakkaus! Itelläni on nyt Kaislan Wii lainassa eli kyllä löytyy. Et ainoastaan peli puuttuu, voisin sitä ihmisilt kysellä et löytyiskö keltään :)

      Poista
    3. No siis, itehän voisin haluta tehdä vaikka nuo kaikki, mutta ehkä tuo Momohime olis mulle sopivin. Iris tahtoi ehkä Kongikuksi ja jos noista kettutytöistä tykkäät niin Yuzuruha olis sit se joka olis ainakin vielä vapaana :3

      Poista
  2. RYHMÄ TÄSTÄ, KYLLÄ. Olisin itse jos cosplayannut Momohimeä, mutta kun sillä ei oo tissejä, eh. Mutta Kongikua olen katsellut jo vaikka kuinka kauan ihastellen, koska iih häntä! Kaikki nämä Vanillawaren pelit on niin täynnä ihania hahmoja, ja nytkin ihastuin yhteen niiden pelissä olevaan noitaemäntään. Harmi, että sitä peliä ei ole julkaistu Japanin ulkopuolella... Aattelin silti tehdä sen, koska iih noitia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iris Kongiku olis sulle kyllä ihan älyttömän hyvä! Ja hännät on parhaita <3 Ja korvat <3

      Poista
  3. Itsellänihän on ollut Yuzuruha tarkoitus tehdä jo viime kesälle, mutta syystä ja toisesta se ei sitten tullutkaan tehdyksi, ja näin ollen jäi kesken.. Joten tähtään siihen että ensi kesälle sen saisin valmiiksi :D Ja kaverillani jäi Kongiku kesken, joten hänen kanssaan siis kettutyttöillään varmaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on sit kivasti asiat kun on puku alotettu ja parikin jo :3 Vois sit pistää Momohimen uudestaan päälle mikäli saan tästä ryhmän kasaan sillon kun teillä olis teidän puvut :)

      Poista
    2. No joo, kun on ollut suunnitteilla jo pitkään :'D Alun perin piti jo viime desuun tehdä.. Toivottavasti nyt saataisiin sitten vaikka seuraavaan nuo tehdyksi niin olisi jätte kul! Ja joo, pistä pistä<3 ;3

      Poista
  4. Muramasa <34<3<5 Vanillaware <32<3<3 Itelläkin on ollut aikeita cosplayata tästä, mut vähän luulen etten uskalla ryhmään ilmoittautua kun vetelen vieläkin sen verran matalaa profiilia näissä pukujutuissa. Mut jos osutaan samaan tapahtumaan niin pitää ehdottomasti tulla vähintään kuvailemaan. *u*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmottelehan jos vielä jossain vaiheessa innostut näistä :)

      Poista