maanantai 3. joulukuuta 2012

Ihanuus joulukalenteri: Luukku 3

Nyt kun on pohjustukset tehty, päästään itse asiaan, eli siihen miksi cosplay on ihanaa. Aloitetaan vaikka siitä, mitä cosplay noin niinkuin ihan konkreettisesti voi opettaa.


Kädentaidot:
-ompelu
-puutyöt
-askartelu
-maalaaminen


Digitaalinen:
-valokuvaaminen
-ääninauhojen tekeminen
-kuvanmuokkaus


Muu:
-materiaalituntemus Kuvituksena ihanaa Yuzuruha cosplayta. Tahtoisin vain tehdä Yuzuruhan :3 Nämä on nyt sen verran ilmiselviä, että näitä on varmaan turha lähteä sen tarkemmin selittelemään. Itse oon vasta nyt lähiaikoina alkanut harjoittelemaan valkokuvaamista ja kuvanmuokkaamista. Ääninauhojen tekeminen tuskin tulee itselleni ajankohtaiseksi, koska aaninauhan vaativan esityksen tekeminen vaan ei tunnu mun jutulta. Ompelu, askartelu ja maalaaminen on osittain hyvin tuttua, mutta nuo puutyöt sitten vähemmän. Materiaalituntemus on tietty noussut ja ihan ihmeellisiä asioita onkin tullut käytettyä. Ne lempparit niin kankaista kuin maaleistakin on aika nopeasti kyllä löytynyt, mutta välillä on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tämmöistä tällä kertaa :3

-Lilian
2 kommenttia:

 1. Pakko mainita vielä, että cosplay voi opettaa myös sitä kameran edessä olemista/poseeraamista, ei vain valokuvaamista, ne kun on eri asioita. :3 Mut jee, kiva ja kovin piristävä aihe, etenkin näin kaamosaikaan kun porukka on vähän alakuloinen yleisellä tasolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Muistui itselle mieleen vasta kun olin tän jo julkaissut, joten en sit viitsinyt lähteen enää lisäämään.

   Ja joo koitan piristää ihmisiä ja muistuttaa cosplayn hyvistä puolista. Itseä harmittaa, kun aina puhutaan vaan niistä huonoista puolista ja kai toivon, että tän myötä niistä hyvistä olis muidenkin helpompi puhua :3

   Poista