torstai 18. lokakuuta 2012

Äänestys: Cosplay CosplayGaalaan!

Niin, CosplayGaala on ensi kuun lopulla ja löydän itseni nyt ongelmallisesta tilanteesta: en osaa päättää cosplaytani tapahtumaan. Alunperin mietin, että olisi mukava tehdä jokin puku tällä hetkellä meneillään olevalta anime kaudelta. Mikään hahmo yhdestäkään noin miljoonasta animesta jota seuraan ei ole kuitenkaan tuntunut omalta. Hetken aikaa kerkisin kieriskelemään tuskassa kun edes kilometrien mittaisesta cossattavien hahmojen listastani mikään ei vaan innostanut. Juuri kun tilanne alkoi vaikuttaa epätoivoiselta muistin, että olen jo ostanut kankaita pariinkiin cossiin, jota en sitten kuitenkaan ikinä tehnyt. Kyseisiin cosseihin löytyy myös piilolinssit ja peruukit jo omasta takaa. Tilanne alkoi näyttää pikkuhiljaa valoisammalta. Mitä enemmän mietin näiden kahden hahmon tekemistä, sitä enemmän innostuin kummastakin. Olin jo laittamassa kyselyä tänne blogiin näiden kahden hahmon välillä, kunnes uusi ajatus löysi jostain tiensä tajuntaani. Yhtäkkiä vaihtoehtoja olikin kolme! Viimeistään tässä vaiheessa tiesin, että nyt on apu päätöksen tekemisessä oikeasti tarpeen. Olethan siis ihana ja kerrot mikä näistä kolmesta ihanasta hahmosta juuri sinun mielestäsi olisi se juuri oikea cosplay minulle :3

 Himari Takakura - Mawaru Penguindrum

Ririchiyo Shirakiin - Inu x Boku SS 

 Rea Sanka - Sankarea

Ja jotta ei menisi liian helpoksi annan Reasta vielä kaksi vaihtoehtoa!

Joku saattoikin huomata, mutta tarkoituksellisesti koitin löytää jokaisesta jonkin muun kuin sen ihan perus kuvan joka yleensä tulee heti ensimmäiseksi kun Googlella hakee. Älkää siis ihmetelkö kuvia. Niin ja jos jollekulle vielä ei ollut selvää niin Ririchiyohan on siis siinä kuvassa se tyttö siinä keskellä. Niin ja vielä, jos sillä on väliä kumman version Reasta teen, kerro se kommenteissa tai vaihtoehtoisesti Facebookissa (te jotka siellä olette kavereinani :3)

Jos et siis vielä ole ääntäsi antanut niin nyt vaan sieltä iloisesti klikkailemaan omaa suosikkiasi. Tai voit toki antaa äänesi vaihtoehdolle ''jokin muu, mikä'' ja ehdottaa kommenttina tuonne alas. Ties vaikka innostuisinkin siitä! Joka tapauksessa äänestys tulee vaikuttamaan valintaani hyvin vahvasti, joten kyllä nyt kannattaa kertoa mielipiteensä kun sitä kerrankin kysytään.

-Lilian 

ps. toivottavasti edes joku tajuaa mun huumoria tässä tekstissä :D

7 kommenttia:

 1. Kyllä se on yhä se Himari, mistä silloin eräässä keskustelussakin tulin maininneeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän se idea alun perin lähtikin :D

   Poista
  2. Aivan, hih :D Ja vaikuttaa tällä hetkellä, että Himarilla on mukava kannatus, en siis tainnut olla ihan väärässä kun niin moni muukin ihminen on sitä äänestänyt ;)

   Poista
 2. Ehdottomasti toi viimeinen ;)

  VastaaPoista