sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Yamacon tulee ja en ole valmis

Vajaan parin viikon päästä oma tieni käy kohti Helsingin Glorialla ensimmäistä kertaa järjestettävää Yamaconia. Tarkoitus oli tehdä Yamaconia varten uusi cosplay, mutta kaiken muun kiireen ja huonon raha tilanteen takia taitaa se jäädä tällä kertaa tekemättä. Kun ne alkuperäiset suunnitelmat eivä toteudukkaan, on täytynyt alkaa miettiä, että mitäs nyt. Vaihtoehtoina on laittaa jokin aikaisemmin tehdyistä puvuista tai tulla omilla vaatteilla. Tavallaan houkuttelisi tulla ihan omana itsenä. Tällä hetkellä itsellä kuitenkin on useampiakin kivoja ja helppoja pukuja joita tekisi mieli käyttää uudestaan. Nyt haluaisinkin kysyä juuri sinun mielipidettäsi!
Haluaisitko siis nähdä minut Yamaconissa Chitanda Eruna Hyoukasta, Kuro Matsumina Saki Achiga-hen Episode of side-Asta vai Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Rinä Fate/Zerosta. Mahdollisuus on myös, että tulen tosiaan omissa vaatteissa. Anna siis äänesi sivulla olevaan kyselyyn.


 Chitanda Eru - Kuva Maria Parviainen

Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri - Kuva Jarmo Nyberg

Kuro Matsumi - Kuva Jiri Savolainen


1 kommentti:

  1. Meinasin äänestää Kuro Matsumia mutta sitten vaihdoin ääneni Omille vaatteille. Musta olisi hienoa, että menisit ihan omana hienona itsenäsi!!

    VastaaPoista