perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mainostusta

Pariakin asiaa nyt sumeilematta mainostan.

Sain vihdoin lisättyä WorldCosplay.net sivulle kuvia. Aika samat sieltä löytyy kun esimerkiksi tästä blogista, mutta käykääpä kuitenkin katsomassa ja tykkäämässä :) http://worldcosplay.net/member/580/ Tunnus mulla on ollut jo pitkään, mutta nyt vasta jaksoin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja tosiaan lisätä kuviakin sinne. Opettelen tuota vasta käyttämään, mutta eiköhän se siitä. Löydyn muuten myös twitteristä @luminezence. Lisäilkääs sinnekin :)

Toisena mainostan tällä hetkellä ensi vuoden Desucon Frostbiteen suunitteilla olevaa BlazBlue ryhmää. Hirveen moni aina puhuu, että haluaisi siitä cossata, joten otin nyt asiakseni kasata teidät kaikki sinne sitten. Koitetaan saada iso ja hieno ryhmä kasaan! Kutakin hahmoa kuitenkin vaan yksi, joten nopeat syövät hitaat. Osa hahmoista on jo varattuna, mutta ainakin osasta voidaan varmasti vielä keskustella. http://blazblue.wikia.com/wiki/BlazBlue_Wiki:Playable_Characters Sinne taikka tuonne http://blazblue.wikia.com/wiki/BlazBlue_Wiki:Non-Playable_Characters  nyt kaikki klikkailette ja valkkaatte oman lempparinne. Ja jos pelit eivät vielä ole tuttuja, mutta mieluisa design löytyy, niin vielä on reilusti aikaa peleihin tutustua. Niitähän saa jo vaikka mille konsolille käsikonsoleita myöten. Ja PC:lle myös. Ainakin ihanat Noel Vermillion, Tsubaki Yayoi ja Platinum the Trinity ovat vielä vapaina!

Ai niin, loppuun vielä yksi asia, joka viime blogauksesta Holoon liittyen unohtui. Pariinkin kertaan minulta kysyttiin olenko se sama Holo joka Desucon Frostbitessa oli. En ole. Valitettavasti :D Mietin pitkään viitsinkö tehdä samaa asua joka juuri hetki sitten oli tehty. Sekaannusten välttämiseksi siis sitä mietin. Päätin sitten kuitenkin tehdä, koska koko ajanhan samoja pukuja tehdään. Ajattelin kuitenkin jättää esimerkiksi omenat pois, jotta erot olisivat selvemmin nähtävissä. Niin, halusin vaan nyt vielä selventää niille, jotka asiaa miettivät, että kyseessä oli siis kaksi eri cosplayajaa.

Eipä taas muuta tällä kertaa.

-Lilian

5 kommenttia:

  1. Oon aina halunnut cossia Litchiä, mutta ajankohta ei ehkä ole oikein sopiva ja taitaa muutenkin olla jo varattu? ;;__;; Miksi mulle käy aina näin? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Litchi on ainakin näillä näkymin varattu. Pidän kyllä mielessä ja ilmottelen sulle heti mikäli se tulee taas vapaaksi :)

      Poista
  2. Ararararaa, varmistan vain että olenhan tosiaan vielä mukana ihanaisena professori Kokonoena tässä BlazBlue-ryhmässä?

    VastaaPoista