maanantai 11. kesäkuuta 2012

Desucon: Puvut 1/2 Holo

Oikeasti Desuconissa mukana oli kolme pukua, koska perjantain pukuna toimi Kuro Matsumi. Kurosta kuitenkin kirjoittelin juuri hiljattain, joten ei nyt siitä sen enempää. Sen sijaan kirjoittelen nyt Desuconin toisesta uudesta puvusta eli Holosta. Itsellehän Holo on siis nimenomaan Holo, koska mangassa nimi on niin kirjoitettu. Kukin käyttäköön sitä nimeä johon on tottunut.

Kuvat suurenee jos niitä klikkaa.

Holon tekeminen on houkutellut jo melkein vuoden ja nyt se sitten viimein oli ajankohtaista. Toisen Desu pukuni edistys oli conia edeltävänä maanantaina sen verran pitkällä, että päätin tehdä toisenkin puvun. Koska ennen coniahan on tunnetusti PAKKO olla puku stressi ja kamala kiire :D  Holoon kankaat oli hankittu jo aikaisemmin, joten vain puvun ompelu ja pienten osien osto oli edessä. Yllättäen Holoa tehdessä itku pääsikin vain kerran, kun huomasin toisen piilolinsseistäni suurentuneen. En tiedä mitä oli tapahtunut, mutta se oli ihan valtava. Ja oikeasti puvunkaan kanssa ei edes tullut kiire. Ensimmäistä kertaa tein kaksi pukua yhteen coniin ja selviydyin silti ilman stressiä. Parannusta siis suunittelussa nähtävissä?


Holo oli pukuna kohtuullisen helppo. Tekeminen ei mitään suuria haasteita tarjonnut, lähinnä noiden kolojen leikkely kankaaseen oli uuvuttavaa. Korvat aiheuttivat hiukan päänvaivaa, koska eivät meinanneet ottaa onnistuakseen. Ihan hyvät niistä sitten kai kuitenkin tuli, koska ainakin parit ''Ihanat korvat!'' tuli kuultua. Puku oli myös päällä helpohko. Jos joku astui hännän päälle hännänvyössä kiinni pitäneet hakaneulat aukesivat ja pureutuivat ihoon todella inhottavasti. Yritä siinä sitten luovia tiesi johonkin seinän viereen jotta saisit hakaneulat korjattua etkä ihan kamalasti vilauttelisi, kun alaselkään pureutuu neula. Pari kertaa niin kuitenkin pääsi vaan käymään. Ensi kerraksi ehdotomasti kuitenkin parempi kiinnitys! Taidan myös hiukan kiristää mekon yläosaa, jotta se pysyisi paikallaan paremmin. Hukkasin myös jossain vaiheessa päivää sinisen nauhan nilkastani, joten se täytyy käydä ostamassa. Ei mitään isoa siis. Super tyytyväinen olen pukuun, vaikka olin todella epävarma jonkunkin aikaa tultuani pukukopista se päällä ulos. Toivottavasti epävaruus ei hirveästi näkynyt. Itseni yllätti puvun suosion määrä. Vähän kyllä aavistelin, että kuvia tästä haluttaisiin, mutta en ihan sellaista määrää. Erityisesti hassua oli kommentien ''hieno puku'' määrä, koska pukuhan oli yksinkertainen. Olihan se ihan hieno, mutta pukuilijana hassua on kun yksinkertaisimmilla puvuilla nimenomaan tuota kommenttia saa eniten. ''Ihana hahmo'' olisikin ehkä osuvampi, mutta eipä tuommoisia taida kukaan muu miettiä :D Mielelläni jokaisen kommentin kuitenkin otin vastaan ja jokainen niistä lämmitti sydäntä. Ehkä joku muu pukuilija kuitenkin ymmärtää mitä tarkoitan? 

On lämmin :3

Meillä olikin Jirin kanssa häntiä oikein kunnolla sunnuntaina kun Jirillä oli yhdeksän ja itsellä tuo yksi. Taisin jollukulle mainita, että ne hännät selvästikin keräävät huomiota. Vastaus oli ''eikun ne on nuo korvat''. Ja myöhemmin joku sanoi viisaasti ''jotkut on häntä miehiä, jotkut korva''. :D Häntä ja korvat kyllä oli ihanat ja itse varsinkin tuli tuota häntää paijaittua ja harjattua. Todisteita tästä alla. Holo on kyllä sen verran ihana, että tämä puku lähtee varmasti uudemmankin kerran ulkoilemaan. Saatan myös tehdä ainakin yhden eri version Holosta nyt kun häntä, korvat ja peruukki jo löytyy. Missä haluaisit nähdä joko tämän tai jonkin toisen version Holosta? Minkä? 

Koska en ainakaan nyt muista, että muuta kirjotettavaa olisi, laitan vaan loput kuvat tähän loppuun. Kiitos vielä ihanasta conista ja kaikista ihanista kommenteista! <3


                                            

Ai niin! Pariin kertaan conin aikana kävi niin hassusti, että ohi kulkevat koirat villiintyivät ja lakoivat haukkumaan mulle tai Jirille ihan hulluna. Mikäköhän senkin sitten aiheutti? Ihme juttu!
Loppuun vielä

Holo wants some apples! 

-Lilian

6 kommenttia:

 1. Ihana cossi, tai siis ihana hahmo myös :). Toivottavasti cossaat Holoa uudestaan, http://leap250.files.wordpress.com/2011/07/1.png olis aika kiva versio myös, vähän enemmän peittävä. Ja jos teet johonki uusiks niin ehdottomasti hommaat jostain Lawrencen pariksi, Lawrence cosseja näkee aivan liian vähän muutenkin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta versiosta kyllä myös, voisi olla talvelle sopiva. Kun vaatetta siinä tosiaan on jo vähän paljon kesäksi :) Lawrence olis ihan mahtava saada mukaan, mutta en tunne ketään joka ideasta innostuisi :( Oon kyllä miettinyt, jos ihan uskaltais kysyä jossain internetissä josko joku lähtisi Lawrenceksi, mutta en sitten ole koskaan uskaltanut. Ehkä vielä joskus uskallan :)

   Poista
 2. Kieltämättä toi versio voi olla hieman liian lämmin kesäkäyttöön :> Mut toivottavasti löydät Lawrencen jostain, koskaan ei voi olla liikaa Spice&Wolf cosseja :)

  VastaaPoista
 3. Hellou~ toinen Holo.
  Minnoun se edellisvuoden Frostin Holo, jota cossaat tässä. (läysin tämän postauksesi sattumalta)
  Uppeita kuvia ootta ottana, ja huomaan olevani hiukka kade, että löysit juuri sitä kangasta, jota ittennii kaavailin puvun kaulukseen, mutta jota en löytänyt, ja omastani tuli suttuisemman näköinen :D

  Minun olisi itte tarkoitus tehdä vielä kolme holoa, joista kaksi on jo melkein valmiita. Lawrencea olen itse kosiskellut mukaan, ja olen hieman innostumaan jo saanutkin. Toivottavasti myös sinut nään taas Holona, on aina mukava vertailla, miten joku toinen on toteuttanut saman idean (ja olla vähän katkera, jos se idea toimii paremmin kuin oma ;)
  Mutta eipä tässä kilpailemassa olla, tärkeintä on se, että on hauskaa ja nauttii olostaan puvussa ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeii~
   Juu mitä enemmän Holoa, sitä parempi on mun mielipide. Kunhan ei nyt liiallisuuksiin mennä, mutta you get the point :3 Itselläkin on Holon yksi versio kesälle suunnitelmissa, mutta siellä se tosiaan vielä on, suunnitelman tasolla. Mutta kiva kuulla, että sultakin on tulossa lisää Holon pukuja, olit niin ihana Holo että meinasin sulaa :D

   Ja eikös se niin ole, että pieni kilpailu on aina hyvästä ja kannustaa vaan ylittämään itsensä ;)

   Poista