torstai 28. heinäkuuta 2011

Tulinpa Tagatuksi

GOTTA TAG THEM ALL

Laitan käyntiin pienen tagin. On kuusi asiaa jotka teidän täytyy kertoa. 3 negatiivista ja 3 positiivista, tietysti rehellisesti. Lopuksi taggaat kuusi blogia ja linkkaat blogin ales joka sinut linkkasi.

Kolme negatiivista asiaa jotka sinun täytyy kertoa.
1.Cossi joka on vähiten suosikkisi ja syy.
2.Huonoin kokemus conissa.
3.Huonoin conisi ja syy.

Kolme postiivista asiaa jotka täytyy kertoa.
1. lempi cossisi ja syy.
2. Paras kokemus.
3. Paras conisi ja syy.

Huonot jutut

1. Jos lasken vaan kokonaan itse tekemäni puvut niin Illyasviel von Einzbern Bakaconissa 2010 tai Velvet Traconissa 2010. Kumpikaan ei oikein imarrellut vartaloani toivotulla tavalla. Kumpaankin oli hyvin erilaiset syyt ja niistä riittäisi pitempäänkin juttua joten en niitä nyt rupea tässä mainitsemaan. Illyan hattu painoi päätäni ikävästi ja se yhdistettynä todella huonosti nukuttuun yöhön ja ainakin itseäni väsyttäviin piilolinsseihin niin kaikki tarvittava mahtavaan päänsärkyyn oli kasassa. Conin toinen päivä menikin aika pitkälti jonin moisessa tokkurassa kun päätä särki niin kovasti. Joten ehkä tuo Illya veisi tämän paikan.

2.Oh well, hmm. Mitään yksittäisiä huonoja kokemuksia ei oikein tule mieleen. Jos nyt jotain pitäisi keksiä niin en pitänyt tämän vuotisen Nekoconin cosplaykisan juontajista. Että voiko tuota nyt sit huonoks kokemukseks laskea..

3. Huonoimman conin paikan itselläni vie ehdottomasti Animecon 2009. Tultiin Tampereelta Helsinkiin käymään varta vasten Animeconia katsomaan. Pukuja ei ollut koska tossa vaiheessa ei cossaus vielä ollut vakituisena harrastuksena. Ohjelma lehtistä ei nähty koko sinä aikana kun conissa pyörittiin, tosin se aika jäi kyllä vaan pariin tuntiin. Silloin ei vaan löytynyt mitään itseä kiinnostavaa. Toisaalta porukka jolla olimme liikkeellä ei välttämättä ollut conissa käymiseen otollisin kun puolet porukastamme ei niin kiinnostuneita koko hommasta ollut. Joka tapauksessa, itselläni ehdottomasti tylsin con ikinä ja ainut mihin olen pidemmän matkan takaa tullut ja lähtenyt melkein heti pois.

Hyvät jutut

1. Lempi cossin valitseminen on sinäänsä aika vaikeaa koska tähänkin on tuon vähiten lempparin tapaan kaks vaihtoehtoa. Valinta menee viime vuoden Desu-puvun Noel Vermillionin ja nyt uusimman pukuni eli Nekoconissa ja Animeconissa nähdyn Thief Rikkun välille. Noelissa on jonkin verran juttuja jotka haluaisin tehdä uudestaan mutta omasta mielestäni se on ehkäpä edelleen se puku joka päälläni näytti parhaalta. Rikku taas on Animeconin korjailun jälkeen hyvin pitkälti valmis tuotos joka ei erityisemmin enää korjailua kaipaa. Noel oli sivuista ja selästä päälle teipattu joten se oli hiukan epämukava päällä. Rikku taas oli päällä mukava. Näistä kahdesta en yksinkertaisesti osaa päättää, joten eiköhän tässä tapauksessa tule tasapeli :D

Noel oli kiva mutta ei niin mukava
Rikku oli ihan kiva ja myös mukava päällä


2. Paras kokemukseni liittyy varmaan Bakaconeihin ja Hall Cosplay kisaan.  Erityisesti vuoden 2010 Hall Cosplay kisaan pääseminen oli itselleni niin suuri yllätys että enpä muista milloin olisin niin paljon hämmentynyt (ja hämmennyn aika helposti). Hyvä kokemus tuolta vuodelta liittyykin lähinnä tuolta vuodelta pelkästään siihen että pääsin kisaan mukaan, tuomariston edessä jännittikin sitten niin paljon etten kyllä voi sanoa sitä hyväksi kokemukseksi. Tuo voisi olla sellanen cosplayhin liittyvä paras kokemus. Coneihin liittyvä paras kokemus voisi olla Animeconin photoshoot ja Neko-ja Animeconin kesken puistossa pienet virkistäytymiset :D

3. Parasta conia on vaikea nimetä. Tämän vuoden Desucon oli antava ja opettava kokemus, oli ensi kertaa vänkärinä ja tapasin uusia ystäviä. Rakastan ihmisten tapaamista ja erilaisten ihmisten kanssa juttelemista Tätä tuli Desussa tehtyä. Desucon oli kuitenkin myös aika rankka kokemus. Oma vänkäri tehtäväni oli niin lähellä sitä mitä teen työkseni että halusin olla ylpeä miten asiat tein kun kerta kaikki oli itselle nin tuttua. Parhaasta conista puhuttaessa en voi myöskään jättää mainitsematta tämän vuoden Nekoconia. Syy tähän on suurelta osalta ihanassa emännässämme ja niissä upeissa ihmisissä joihin Nekoconissa tutustuin,  joko ihan uusina tuttavuuksina tai sitten vaan opin tuntemaan monia enemmän.

Minut taggasi: Ane-ue


6 blogia jotka taggaan:
http://identitybreak.blogspot.com/

ja koska en tiedä keitä muita ei varmasti ole tagattu niin en tagaa muita. Eli vaan yksi tagaus :(Sellasta tällä kertaa, ehkä jossain välissä saisin kirjoitettua taas vaihteeks jotain muutakin kuin coni raportteja ja pukujen edistymisestä. Tosin Violasta on kyllä jossain vaiheessa juttua tulossa. Mutta mitäpä te lukijat haluaisitte lukea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti