lauantai 16. huhtikuuta 2011

Edistystä Tsubakissa ja uusi puku kesälle

Tsubakin pukua olen nyt taas tehnyt eteenpäin ja paita ja housut alkavat jo näyttämään aikas hyvältä. Housuihin lisään vielä jonkinlaista resoria puntteihin että saan siihen nätisti sen pussimaisuuden ja sen resorin sitten saappaaseen piiloon. Paitaan pitäisi ommella kaulus ja hihat ja hihoihin myös resorit samasta syystä kuin housuihin. Lisäksi alottelin tänään sitä etukappaletta mikä tulee paidan ja vyön päälle. En ollut tajunnut ostaa kovike kangasta joten käytin sitten Jiriltä ja piti ommella etukappaleen alaosaan kangasta toisellekin puolelle jotta ei tumma kovikekangas näy sivuilta. Onneksi koko sitä osaa kiertää vinokantti/saumanauha niin ei tarvitse ommella kappaleen reunoja siisteiksi. Don't get me wrong, inhoan saumanauhojen ompelua, erityisesti kaikkeen mikä ei ole pelkästään suoraa ja 90 asteen kulmia. Saumanauhaa oon kuitenkin jo käyttänyt jonkun verran mutta tuo siistien reunojen ompelu on jäänyt vähemmälle. Ison leveän vyön päälle tulevan pienen punaisen punosvyön sain mukavasti ostamalla H&M stä punaisen punosvyön jossa oli kaksi lyhyttä punosta vierekkäin. Purin päät ja ompelin kummatkin lenkkiin kiinni ja tadaa! vyö pientä viimeistelyä vaille valmis. Kerrankin pääsin jossain helpolla.

Uutta pukua en ihan huvikseni paljasta vielä koska en taida olla siitä yhtään merkintää tehnyt. Voitte kuitenki koittaa arvata näistä vihjeistä mitä on tulossa Desuconiin Richellen sijasta: vihreää kangasta, blondi nuttura päälaella, ja siivet. Jos kukaan ei arvaa annan kolme uutta vihjettä seuraavassa päivityksessä Tsubakin puvusta ja koitan sillä kertaa lisätä kuviakin Tsubakin edistymisestä :)

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti edistymiskuvia kehiin! Ja miun blogista löytyy kuvahaastetta siulle muutenkin: http://ilonacosplay.blogspot.com/2011/04/haviava-huhtikuu.html :)

    VastaaPoista