keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tampere Kuplii suunnitelmat

Niin, Tampere Kuplii on ensi viikolla. Ollaan joku pari vuotta puhuttu, että olis kiva tehdä Eeveelution gijinka ryhmä ja viime vuoden puolella saatiin sovittua se nyt tulevaan Kupliiseen. Valitettavasti yksi joutui jo perumaan, koska joutuukin olemaan muualla, mutta on meillä Flareon, Umbreon, Espeon, Leafeon ja Sylveon. Vaporeon siis jäi pois nyt tältä kertaa. Olishan se kiva saada joskus ihan kaikki noi muodot kasaan vink vink!Itse oon siis Umbreon. Suiggari piirsi meille kuvat joiden pohjalta puvut tehdään. Halusin tehdä Umbreonista hyvin virtaviivaisen ja aika pelkistetyn, koska sellaisena Umbreonin nään. Suunnittelimme siis mun Umbreonille vartalonmyötäisen mekon. Materiaaliksi valikoitui tekonahka. Koska Tripla-H Himarin jäljiltä satun omistamaan reilusti yli polvien tulevat nahkasaappaat, piirsi Suiggari minun Umbreonille sellaiset. Lisäksi tulee pitkähköt hanskat. Paljon mustaa vartalonmyötäistä siis. Umbreonin keltaiset soikiot päädyin tekemään softiksesta ja kiinnitä ne kenkiin ja hanskoihin ihan vaan teipillä, koska haluan käyttää noita kenkiä vielä muuhunkin tulevaisuudessa. Ne on niiin kätevät! Peruukkia tuskailin pitkään. Minkälainen sopisi Umbreonille? Halusin peruukin olevan lyhyehkö. En oikein osaa selittää miksi, koska yleensä pidän pitkähiuksista hahmoista. Suora vai kihara? Suora noudattelisi designin muuta linjaa, mutta kihara toisi muuten ehkä vähän "kovaan" designiin pehmeyttä. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin kiharaan ja oon päätökseen oikein tyytyväinen. Umbreon tulikin sitten tehtyä valmiiksi tuossa pari viikkoa sitten. Kuvan piirtämisen jälkeen designiin on tehty pieniä muutoksia käytännöllisyyden takia, mutta hyvin lähellä tuota ollaan.

Sunnuntaina keksin yhtäkkiä, että haluan tehdä toisenkin puvun ja nimenomaan yhden tietyn hahmon. Ei siinä mitään, aikaahan olisi vielä reilusti, melkein kaksi viikkoa. Joo niin olisi jos en samaan aikaan tekisi remonttia vanhan asunnon olohuoneessa ja valmistautuisi nyt perjantaina saatavan uuden asunnon muuttoon. Ajattelin, että valitsen sellaisen puvun, johon en joudu tekemään kuin hiukan kuulokkeiden muokkaamista ja vekkihameen. Sitten löysin tämän kuvan.Ja senhän sitten teen. Eilen tein hameen valkoisia kohti vaille valmiiksi, muokkasin paidan ja sain kuulokkeet tappeja vaille valmiiksi. Tänään sitten loput! Niin että Kuplimassa pyörin nyt sitten Umbreonin lisäksi myös Super Sonicona. Umbreon kyllä tällä hetkellä vähän epäilyttää, koska se ei kangasvalintojensa ansiosta lämmitä yhtään ja nyt lupaillaan takatalvea. Katsotaan!

-Lilian

2 kommenttia:

 1. Oi~!
  Toivottavasti törmätään teidän Eeveelution ryhmään !^^

  Itse olen jo kauan miettinyt Vaporeon gijinkaa *__* Ehkä sitten joskus~ >//<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ryhmä valitettavasti kutistui taas niinkuin ryhmillä on tapana :( Mutta olinpahan itse sunnuntaina Umbreonina. Gijinka on kyllä tosi kivoja ja koska Eevee ja sen kehitysmuodot on parhaita niin pitihän niistä joku tehdä :) Ja toivottavasti teet Vaporeonin! Siitä saa niin mielenkiintoisia gijinkoja :3

   Poista